En heldag på Bakken
Annons
Reseberättelse:

En heldag på Bakken

(Danmark , Klampenborg, Bakken)

Vår familj som består av tre barn (åldrarna 4, 8 och 13 år) och två vuxna begav sig till Bakken en dag i slutet av maj, perfekt väder och lagom med besökare. Vi åkte till Bakken med bil och körde således över bron. Barnen var förväntansfulla och taggade. 

 

Det kostar inget att gå in i parken och eftersom vi var en testfamilj hade vi åkbanden klara, ”bara” att hämta ut i kassorna. Barnen var ivriga att börja åka och ville springa åt olika håll, då vi hade planerat att vara där i ca 8 timmar så hade vi ingen brådska och barnen lugnande ner sig efter några åk. Det finns verkligen attraktioner för alla, 4 åringens favorit var grodorna och kängurun och de ändra barnen gillade flygplanen, uppskjutet och berg- och dalbanan i trä bäst. Dagtid är parken trevlig och familjär men vi vuxna la märke till att stämningen förändras då dagen går mot kväll, detta i form av fler berusade vuxna, högre ljudnivån, mindre barn och fler och äldre besökare. 

 

Då vi är en relativt stor familj, valde vi att ha med oss matsäck. Vi sökte oss till en gräsmatta och njöt av tystnaden i solen, barnen var rätt rastlösa och ville snabbt iväg igen för att åka vidare. För dem som väljer att äta på plats finns ett relativt stort utbud av restauranger. 

 

Vi rekommenderar att man köper åkband hemma innan avfärd, köper man dessa en vecka innan avfärd får man en viss rabatt om man blir medlem i Mitbakken. 

Bakken passar nästan alla åldrar med attraktioner för alla smaker, inga direkta köer som andra nöjesfält tenderar att ha. Parken upplevs som genuin och trevlig och det finns vackra grönområden att söka sig till.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se