Laserfortet Sollentuna
Annons
Reseberättelse:

Laserfortet Sollentuna

(Sverige, Sollentuna, Laserfortet)

vi hade valts ut att bli testpiloter på  Laserfortet där vi skulle få spela Hero force ( en sorts av laserdome) och sen köra gocarts.  barnen är 11 år gamla

När jag berättade detta för barnen blev de överlyckliga eftersom de skulle få köra gocarts men deras besvikelse var inte att leka med när vi upptäckte att det inte var riktiga go carts. Det upptäckte vi först på plats.

att hitta dit var inte riktigt lätt tyckte jag, det fanns inga skyltar som visade att stället låg där. Vi hittade till slut ingången efter jag tittat på deras hemsida efter beskrivningen. Lokalerna var väldigt små. fanns inget att handla så var tur vi hade med oss våra egna vattenflaskor.

När vi fick en genomgång av hur Hero Force fungerade tyckte jag att det hela verkade jätte krångligt men tänkte mera tt det var för att jag är vuxen. Man skulle skjuta med en handske och på handsken fanns en display där man kunde byta mellan 3 actionhjältar. en väst och mantel blev man tilldelad innan det startade. Lokalen man spelade i var liten och var inte alls rolig. det var små hus. Var väldigt lätt att snubbla på höga kanter i dörröppningar och slå i huvudet i för låga dörröppningar.

Sonen tröttnade direkt och tyckte hela grejjen var jättetråkig. Jag upptäckte att man kunde bli skjuten genom väggar när man var helt gömd vilket inte borde gå. det upptäckte jag först i slutet då jag inte förstått varför jag hela tiden blev av med liv även om ingen var vid mig.

 

När vi skulle köra go carts kom den enorma besvikelsen när det visade sig att det var elbilar man skulle köra runt med i staden där vi precis spelat laserdome. Bilarna körde jättelångsamt och är enligt mig till för barn upp till max 7 år.    

vi lämnade Lasefortet enormt besvikna och kommer inte åka dit igen.

 

en kort sammanfattning är att Heroforce samt deras Go carts är till för barn under 7 år. Skulle heller inte rekommendera detta som familjeaktivitet.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se