Kalvehave labyrintpark - trevligt ställe men kanske inte värt en lång omväg
Annons
Reseberättelse:

Kalvehave labyrintpark - trevligt ställe men kanske inte värt en lång omväg

(Danmark, Kalvehave, Kalvehave labyrintpark)

Mitten av den stora labyrinten

Den stora labyrinten

Massor av spel / knep & knåp i stor skola

Ett av spelen med tydliga instruktioner alldeles bredvid

Labyrintparken är inte så imponerande vid första ögonkastet och kanske inte värd att köra en rejäl omväg för men är du i närheten och har vägarna förbi så är det ett trevligt och gemytligt ställe. Vi spenderade ganska så lång tid i den stora labyrinten för att hitta alla bokstäver man skulle hitta och sen trycka på ett kort i sann orienteringsanda. Detta byttes sedan ut mot ett diplom till 4,5 åriga dotterns förtjusning. 
 

Förutom den stora labyrinten så fanns det några mindre samt lite knep och knåp stationer. Generellt så kändes det som att det här stället passade alla - barn som vuxna i alla åldrar. Antingen genom att göra vad man vill en och en eller bara sitta på en bänk och ta det lugnt. Eller genom att utmana varandra i de olika spelen eller labyrinten.

Personalen var tillmötesgående och trevlig. Vi rekommenderar ett besök men som sagt, inte om du måste lägga om rutten med många mil endast för detta ;)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se