Inspirerande och utmanande lek!
Annons
Reseberättelse:

Inspirerande och utmanande lek!

(Sverige, Barkarby, Jumpyard)

Vi är en familj med två vuxna och 3 pojkar i åldrarna 9, 7 & 3. 

Vi tog bussen till Jumpyard Barkarby och den stannade inte alls långt ifrån byggnaden. Det var lätt att hitta då det sitter en STOR skylt på taket. 

Vi fick armband av personalen i kassan och har man inte med sig egna hoppstrumpor finns det att köpa där. 

Vi låste in våra väskor i värdeskåpen och gick ut i hopphallen. det är en stor hall med mängder av roliga aktiviteter att välja på. Studsmattor i olika storlekar för olika ändamål. Små studsmattor i rad att hoppa mellan, stora studsmattor med extra bra studs, långa studsmattor att öva voltlängor på, studsmattor med hav av skumgummi bredvid för att öva tex frivolter, höga avsatser att hoppa ner från till ett kuddhav. Ja ni fattar! 

Det finns en hinderbana med klättervägg, trapetser, ninjasteps, ringar, klätternät,klättergrepp,  floating doors,  mm. Utmanande och rolig  speciellt för oss vuxna. 

Det finns även en hinderbana för de yngre med tex balans, klättervägg, klättra mellan nivåer osv.  

I anslutning till den finns också en liten fotbollsplan och en basketplan och dodgeballbana som alla killarna tyckte mycket om. Där kastar man skumgummibollar på varandra medan man studsar på raka och snedställda studsmattor.  

Vår äldste son tyckte bäst om att från en studsmatta ta sig upp på höga avsatser och ner igen. 

Mellansonen tyckte bäst om att balansera på en bom och försöka knuffa ner storebror med en vadderad klubba. Som i gladiatorerna ungefär. 

Och minstingen gillade mest att hoppa ner i kuddhaven.

De flesta föräldrarna satt i cafehörnan men vi tycker det är roligare att vara med.  

Jag tycker bäst om ninjabanan och min man tycker bäst om de små studsmattorna man hoppar mellan.  

Det finns alltid flera personal ute i trampolinparken för säkerhet och trygghet.  

Det vi tycker var lite dåligt just här är att man bara har en timme på sig. Vi hann verkligen inte med allt.  Vi är vana vid att hoppa och leka tills vi blir hungriga och sedan fortsätta.  Studsmattorna med hög studs i lockar många och där blir det gärna kö, kanske En eller två till av samma sort skulle lätta på trycket. 

Efteråt åt vi frozen yoghurt ute i caféet. Glassen var jättegod men tyvärr var det bara ett fåtal smaker kvar och borden var inte avtorkade och rena trots att det var väldigt lite folk där.  

Vi tycker om att det fanns bra möjligheter att byta om och duscha efteråt.  Det är stort och lockar till utmanande rolig träning och lek. Trampolinparken är fräsch, hel och påkostad. Tiden går jättefort där och alla är överresans om att vi vill komma tillbaka snart igen :)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se