Besök på fästning
Annons
Reseberättelse:

Besök på fästning

(Sverige, Kungälv, Bohus fästning)

Vi besökte fästningen med tre barn i åldrarna 9, 6 och 1,5 år. Under dagen fick barnen uppleva riddarklubben och en barnguidning samt testa en del andra aktiviteter. Riddarklubben var en riktig höjdare där vi fick lära oss om vad riddare var och vad de gjorde och så fick vi baka bröd över öppeneld.

Barnguidningen var upplagd som en skattjakt vilket våra barn inte tyckte var så roligt, de skulle gärna vilja få höra lite mer historier om vad som hänt på fästningen. Ett plus tycker vi var att det fanns en hel del aktiviteter att testa själv, som olika spel, jonglering och trädgårdsspel som gjorde att även om inte vår ettåring kunde ta till sig av aktiviteterna funkade det ändå att fördriva lite tid med henne också.

Överlag var vi jättenöjda med besöket! Väldigt fina omgivningar och om man tagit med sig matsäck fanns det många bänkar att sitta och äta vid. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se