Testfamilj på Knuthenborg Safaripark
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Knuthenborg Safaripark

(Danmark, Maribo, Knuthenborg Safaripark)

Resan startade kl 8 på morgonen, vi körde ca 30. Barnen som är 2 1/2 år, 5 år samt 13år roade roade sig med böcker och att rita.

I parken kör man med sin egen bil. Vi fick en karta vilket underlättade så man kunde välja hur man ville köra. Först körde vi genom Savannen där kunde man gå ut och klappa åsnor och getter. Strutsar,kameler och giraffer skulle man stå en bit ifrån. Hos Zebror Noshörningar mfl fick man inte går ut.

Vi stannade sedan till vid en stor lekplats, där fanns även karuseller och många restauranger att välja på, detta tyckte alla barnen var bland det roligaste. Vi körde aldrig innom Ulven då bilkön var väldigt lång.

Vi körde vidare och kom till tigerparken. Vi fick stå i kö ca 30 min då man slussades in till tigrarna. Inne hos tigrarna tog det ca 20 min att köra runt detta var nog det barnen tyckte var tråkigast.

Hos aporna fick man åka traktorvagn  och barnen fick mata aporna vilket piggade upp barnen för nu var de ganska trötta på att sitta i bilen.

Vi avslutade med Dinosaurie parken vilket de yngre barnen tyckte var roligt för där fick man också gå själv samt gräva i en sandhög.  Kl 16,30 körde vi 30 mil hem med sovande barn.

Vi tykte parken var lagom stor och det var bra att barnen kunde leka av sig.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se