High chaparall
Annons
Reseberättelse:

High chaparall

(Sverige, High Chaparral)

Vi fick äran att vara trestfamilj. Vi har en flicka som är 8 år och en pojke på 5 år.

Vi fick besöka high chaparall. Vi hade aldrig vart där så vi hade inga förväntningar. När vi kom in så gick vi direkt in i en affär där vi köpte pistol till båda barnen vilket de uppskattade otroligt mycket. 

Nör man exempelvis gick in på banken. Så fick barnen ”råna” banken. Då fick de en chokladpeng. 

Vi har fått till oss att deras teatrar ska vara bra så då kollade vi i programmet vilka vi ville se  vi valde först lucky look. Barnen tyckte den va rolig. Senare på eftermiddagen tittade vi på wilda western, den va bäst enligt barnen och det tyckte vi vuxna med. 

Vi betalade för att vaska guld det var verkligen en hit. Barnen va så engagerade och ville hitta så mycket guld. Så kan varmt rekommendera det. Dock lite synd att det kostade. Men man fick ju en guldpeng så det var bra.

Vi åkte tåget med. Det var en mysig resa med ett rån på. Barnen tyckte det var lite otäckt precis i början men sen bör vi sade att det var på lek så var det inte lika läskigt. 

Ponny ridning var gratis och roligt för barnen. Vi gick dit i början av dagen och då var det nästan ingen kö till hästarna. 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se