Mycket att titta på
Annons
Reseberättelse:

Mycket att titta på

(Danmark, Ålborg, AAlborg Zoo)

Matning av isbjörn

Matning av tigrar

Matning av sjölejon

Vi var iväg en jätte härlig dag? Våra barn på 13 och 10, jag (mamma) och mannen. Det var lördag d. 24 augusti och vi kom kl. 11:00. Ingen kö till inträde, så vi kom snabbt och smidigt in?

Det första vi skyndade oss ner att se var när pingvinerna blev matade. Det tyckte den äldsta var kul, men minstingen (10år) hade sett lekplatsen och ville bara gå?

Vi gick runt och njöt av att titta på alla djuren, som trots det fina vädret var mycket aktiva. Eller så hade vi tur?

Vi tyckte alla att matning av tigrar, Lejon och isbjörnar var häftigast, roligast och läskigast. Det gällde att komma i god tid för att få bra platser. Men efter var djuren kvar ett tag, sp man kunde titta mycket.

När vi var hungriga åt vi våran mat vi hade med. Där är många platser att sitta på, så att hitta skugga var lätt. Man kunde oxå grilla själv om man hade med sig till det. Många grillar var det, men inte många som grillade. Det ska vi tänka på nästa gång vi kommer.

Lekplatsen var kul tyckte begge, då svårighetsgraden var blandad. Där var vi ett bra tag. 

Vi såg lite uppträdande, men det var på danska, och mest för små barn vill jag säga. Först trolleri och sen paw partrol. Det var inget för oss.

Att titta på dinosaurer var heller inget hitt. Det  gick vi ganska fort förbi. Men jag tänker det e roligt för mindre barn. 

Vi var i parken 5 timmar och kunde nog varit där längre, men pga. varmen ville vi ut och bada istället ?

Toaletterna inne i parken var helt ok, men den utanför, när man går hem, var inte det bästa..

Allt i allt en jätte bra dag.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se