Kul familjeaktivitet med tonårsbarn
Annons
Reseberättelse:

Kul familjeaktivitet med tonårsbarn

(Sverige, Uppsala, Go Adventure)

Äventyrsbanan/ höghöjdsbanan ligger i en mycket vacker miljö med närhet till bad.      

Man kan välja mellan två olika höjder och svårighetsgrader på banan. Det ser inte så högt ut från marken men jag som gick den lägre banan kan säga att det var tillräckligt högt när man väl kom upp. Innan man fick börja var det en tydlig säkerhetsgenomgång på marken tillsammans med en av guiderna i en liten grupp och sen var det bara att sätta igång.

Otroligt roligt, läskigt och ansträngande på samma gång men allt känns väldigt säkert om man bara följer instruktionerna. Några moment var så svåra att det var oundvikligt att tänka att man skulle bli hängandes i säkerhetslinorna men allt gick bra till slut. Vi var alla helt svettiga efteråt, oklart om det berodde på ansträngning eller rädsla. Stort plus för de trevliga och tålmodiga guiderna.

Vi kommer helt klart att göra detta flera gånger!

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se