Härlig questdag på Boda Borg med hela familjen
Annons
Reseberättelse:

Härlig questdag på Boda Borg med hela familjen

(Sverige, Oxelösund, Boda Borg Oxelösund )

Målgång i dansa pausa

En härlig men jobbig heldag på Boda Borg i Oxelösund .

Mycket bra skyltat från E4 så det var lätt att hitta rätt . Bra med parkeringar när vi kom fram och dessa var gratis . Hjälpsam personal på plats och dem förklarade hur allt fungerade då vi inte varit på detta tidigare .

Vi är en familj med två vuxna och 3 barn på 8.15 och 17 år gamla . Vi försökte först klara questarna alla tillsammans men valde sen att dela in oss i 2 mindre grupper förutom där man behövde vara många i questen, då gick det bättre men det var svårt att få en stämpel . Stämpeln bevisade att man klarat hela questen utan misstag .

De äldre ungdomarna tyckte bäst om de svarta questarna där man behövde anstränga sig mer kroppsligt medans vi äldre och vår yngste tyckte bättre om de kluriga och lättare questarna . Men det tog tid . Totalt fick vi alla ihop 4 stämplar på många timmars slit.

Vi anser egentligen att man bör nog vara helst 13 år och äldre för att verkligen förstå och kunna klara questarna. Kanske 10 år och uppåt . Finns stort utbud på questar med många olika svårigheter. Snabba löptider

Mycket positivt över lag dock finns lite negativt. Man kunde av misstag öppna dörrar fastän andra var inne i den questen och detta resulterade i att man förlorade och fick gå ut och börja om . Vi anser även att det borde stå på infotavlan om minst antal som behövs för att klara utmaningen innan man går in .

Tiden gick fort när vi var där inne . Vi tog en paus och avnjöt deras tacobuffe vilket var supergott. Fanns alternativ både vegetariskt och veganskt vilket passar oss perfekt . Glass till efterrätt gjorde hela dagen till ett toppenäventyr .

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se