Familjedag på jumpyard
Annons
Reseberättelse:

Familjedag på jumpyard

(Sverige, Göteborg, Jumpyard )

Överblick och lite av vad som finns att testa på jumpyard

Lill killen provar sky rider.

En fredag i augusti månad bar det äntligen av till ett besök hos jumpyard i Göteborg. Vi var två vuxna och två barn på 4 år och 11 år. Jumpyard är en trampolinpark. Här finns bla skumhav, trampoliner, hinderbana och sky rider.

1 h gick väldigt fort och barnen hade gärna stannat längre (vilket går bra att betala extra för). Trots att inte lokalen är den största så har de lyckats att få det att kännas stort och luftigt och rymligt. Överraskande bra tyckte vi alla. Det finns ett cafe på andra plan med ett varierat sortiment med lättare mat och tilltugg. Därifrån har man även en bra överblick över trampolinparken. 

Oavsett om man bara vill hoppa runt på studsmatta eller om man vill lära sig mer avancerade tricks, så finns det något för alla. Det finns personal ute på mattorna som gärna hjälper till att visa hur man gör en volt eller coola tricks. 

Vår 4 åring klarade allt lika bra som vår 11 åring. Kan bero på att han älskar att klättra och hoppa, vilket är ett stort plus. Han klarade tillomed vissa delar bättre än vår stora kille och oss vuxna. Vi tyckte besöket var en rolig familjeaktivitet som passar alla som gillar fysisk utmaning. 

Vi har varit på flera olika trampolinparker och det som skiljer denna från de andra är hur allt är planerat i lokalen, man har en bra översikt och det finns många olika saker att prova på. Det som också fanns här , som vi inte tidigare har sett på en trampolinpark var ”sky rider”. Sky rider är lite som det låter. En bana man åker i luften. Gillar man fart och höjder är det något man absolut bör pröva på. Nackdelen är att det inte ingår i entré priset utan något man får köpa till utöver. 20kr för ett åk och 60kr för 3 åk. 

summering

+ passar alla åldrar (om man gillar fysisk aktivitet)

+ Rymligt, luftigt och bra överblick över hela trampolinparken

+ många olika aktiviteter. Bla Trampoliner, hinderbana, klättervägg och sky rider

- att sky rider inte ingick i entrén (hade önskat åtminstone ett åk i entréavgiften) då vi tyckte detta var något av det bästa på hela stället. Vår lilla kille hade gärna åkt den minst 10 gånger trots han bara är 4 år. 

Vi ger jumpyard 4,5 stjärnor av 5

helt klart värt ett besök!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se