Familjedag på Hop n pop
Annons
Reseberättelse:

Familjedag på Hop n pop

(Sverige, Trollhättan , Hop n pop)

Foam activity area

Studsmattor

Stora rummet med studsmattorna

Cafe

Vi fick det roliga uppdraget att besöka Hop n pop i Trollhättan. En regnig lördag i augusti åkte jag, min sambo och våra tre barn i åldrarna 4,4 och 9 för att testa trampolinparken. 

När vi kom dit så tog det lite tid i kassa och personalen verkade inte ha så bra koll men va trevlig ändå. Efter vi fått strumporna som man måste ha på sig så gick vi till omklädningsrummen. Svettigt blir det så ombyte för vuxna rekommenderas och mjuka kläder för alla. I omklädningsrummen fanns det plats att hänga av sig kläderna men det gick inte att låsa in dom. Utanför fanns små värdeskåp som man kan låsa in mobil och liknande. Något bökiga var låsen.

Innan vi fick börja hoppa så var det en kort genomgång av ordningsregler. Återigen kändes personalen lite oengagerad ovh okunnig. Vi förstod va som hällde i alla fall.

Nu var det äntligen dags att börja hoppa, barnen va supertaggade. Barnen sprang in och började hoppa och testa de flesta studsmattorna som fanns där. Dom hade jättekul, vi vuxna med. 

Längre in fanns ett rum som kallades Foam activity area, där fanns 5 olika aktiviteter där man skulle klara sig från att ramla ner i skumgummit. Ramla ner gjorde man ju till slut ändå men det var sköna fall. Här inne tyckte alla barnen att det var som roligast. Man kunde bla hänga i ringar, gå balansgång och försöka slå ner varandra samtidigt som man balanserade. 

Efter ca 1 timmes hopp och lek blev vi hungriga. Det finns ett café där men med snålt utbud och knappt nåt om man är vegetarian. Tyvärr får man inte ta med eget heller. 

Efter en lätt måltid/fika var det dags att fortsätta hoppa. 9-åringen testade Airbagen där man hoppar från en avsats ner i en stor luftkudde. Den passade inte för 4-åringarna. Sen var det lite mer hopp på studsmattorna och ytterligare tid i skumgummirummet. Efter ett besök på lite drygt två timmar så var vi alla trötta och det var dags att åka hem. 

Barnen var jättenöjda med besöket och vill gärna åka tillbaka. Kul att dom va så nöjda, jag däremot föredrar istället ett par andra hopställen där stora sonen varit med.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se