Testfamilj på Leksand sommarland.
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Leksand sommarland.

(Sverige, Leksand sommarland)

Testfamilj på Leksand sommarland. 

Vi åkte med en annan familj därav var vi tre barn (2 st 13 åringar en 9 åring) och fyra vuxna. Den hyrda stugan var ljuvlig, vi kom dit sent på fredagen från olika städer och möttes där. Det blev kvällste sedan bums i säng för att orka med lördagens äventyr på sommarlandet. En augustimorgon med nybryggt kaffe tog jag och min man en promenad innan resten av sällskapet vaknat, sedan gjorde vi världens hotellfrukost med produkter vi hade med oss. 

Efter frukost gick vi några hundra meter in på sommarlandet. Det var uppehåll under förmiddagen vilket var bra, därför testade vi de "torra aktiviteterna" till att börja med. 

Vi startade med båtarna som fanns i en konstgjord sjö, vilket alla tyckte var roligt. Det var väldigt lite folk på grund av vädret så vi hade möjlighet att testa alla båtar vi ville, trampbåtar var nog roligast enligt barnen. Vidare var det en fin "jump park" detta gillade både vuxna och barn, att hoppa från hög höjd ner i en extremt stor uppblåst madrass. Sedan var de stora barnen samt några vuxna och åkte zipline, detta uppskattades av 13 åringarna. De vuxna tyckte att det var öronbedövande ljud när de åkte. Vidare testades luftgevär och ingen träffade tavlan, berodde troligtvis på dåliga skyttar ?

Sedan var det dags för lunch, denna intogs i stugan. Därefter var det dags för bad, det spöregnade men vi skulle ju ändå bli blöta så det var inte hela världen. Det bästa tyckte jag var det uppvärmda rummet nere vid siljan, men det var inte direkt en bastu vilket var synd. Barnen ville aldrig lämna wipeout banan, den älskade dom. Jag fick låna en megafon av en badvakt och ropa in barnen så kul hade dom.

Vidare var äventyrsbadet en jätte hitt med vildfors och varmare pool.

Leksand sommarland passade alla.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se