Betyg och kommentarer: Romme Alpin
Annons
Betyg och kommentarer

Romme Alpin

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Romme Alpin.

» Antal inlägg: 10 st
Bra skidåkning för hela familjen
Här har vi ett ställe nära Uppsala som kan passa hela familjen, från nybörjaren till den vane åkaren. Bra att kunna hyra skidor mm redan hemifrån och mycket trevligt hotell för den som vill sova över.
(2017-03-06)

Romme Alpin - en nära skidanläggning
För oss som bor söder om Dalarna är Romme Alpin ett förstklassigt alternativ till skidanläggningarna norröver. Med 30 nedfarter och 12 liftar hittar alla sin smultronbacke.
(2017-02-11)

Romme alpin för hela familjen
Haft en underbar sportlov i Romme med hela familjen , Vi har 2 barn i åldrar 3 och 8 år och de har åkt skidor som aldrig förr.
Personalen var mycket hjälpsamma och service inriktade på i liftarna där de hjälpte min minsta på och av .Toppen helg rekommenderar de till alla som gillar skidor,och att njuta .
(2016-03-08)

Helt superba!!!!
Romme har allt en barnfamilj kan önska. Mycket bra backar i olika svårighetsgrad som passar allt från nybörjare till mer avancerad. Ett extra plus för långa lätta backar.
Personalen är duktiga och hjälpsamma. Skidskolan är jätte bra och backarna bra preparerade. Bor man dessutom på hotellet där är det SEMESTER! Med lekrum och barnbio var barnen nöjda och då är alla nöjda. Bra mat i restaurangen.
Prisläget är helt ok även i caféerna och i andra sammanhang.

Kan rekommenderas!

(2014-01-20)

Passar riktigt bra till hela familjen!
Hade en kanon kortvecka (söndag till torsdag). Hade ett familjerum som man kunde gå in till rummet bredvid där vi hade familjen vi åkte med. Var kanon kunde vara var för sig om man ville men ändå var det lätt att bara öppna dörren om man så ville. När barnen la sig la vi dom i ett rum och vi var i det andra mycket praktiskt. Vi hade även Rommepaketet det kostade oss 3670kr och då ingick i paketet 5-dagars SkiPass och 4 buffémiddagar i Lodgerestaurangen och dom hade olika teman varje dag var mycket gott. Vi var 2 vuxna och 3 barn det var för oss det kostade barnen hade det gratis eftersom att dom är under 7 år. Ett prisvärt alternativ tyckte jag. Har varit i Sälen 2 gånger tidigare men tycker backarna här är minst lika bra. Ett minus är kanske att det inte finns någon kvällsåkning men tycket i det stora hela att Romme passade oss bättre än Sälen. Kan starkt rekommendera Rommealpin
(2012-02-10)

Tummen upp för Romme Alpina! Det är en fin anläggning som sköts proffsigt och effektivt. Det finns inga obligatoriska dolda avgifter som tex engångskostnad för Key Card som på andra ställen (tex Bjursås). Internetbokningen rekommenderas, det spar tid. Allt är välorganiserad så att du som kund får maximial tid i backen.
(2011-02-14)

Romme passar hela familjen från de yngsta till tonåringen!
Här trivs både stora och små. jätte bra barnbacke för de yngsta men också våra tonåringar tyckte Romme är helt klart ett bra alternativ till Sälen och andra större fjällanläggningar.
kan varmt rekomendera Romme, att det dessutom ligger närmre till och har bra bussanslutningar för tex. Stockholmare med flera är ett extra plus.
(2009-01-08)

Roligt för alla!
Åkt till romme på klassresa flera år i rad! Lika kul varje gång. Konkurrenskraftigt med fjällen!
(2008-06-23)

Jättekul för hela familjen
Hit kan man åka med buss. Backarna är till för alla. Jättebra anläggning, kan jag rekomdera. Toppenställe.
Mvh Inga-Lill
(2008-02-16)

Bästa skidåkningen för familjen!
Romme Alpin är en toppenanläggning med många nedfarter av varierande fallhöjd. Det finns backar som passar alla. Mina favoritnedfarter ligger på sydsidan där det är något lugnare och backarna är långa och ljuvliga. Det är också fantastiskt att njuta av solen på topprestaurantens uteterass.
(2007-02-18)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se