Betyg och kommentarer: Kläppen
Annons
Betyg och kommentarer

Kläppen

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kläppen.

» Antal inlägg: 32 st
Passar alla!
(2020-03-10)

Passar alla!
Stor som liten hittar bra aktiviteter i Kläppen. Bra personal och härlig atmosfär.
(2020-01-23)

Kläppen äger!
Bästa skidorten i Sverige!
(2020-01-23)

Perfekt och nära till allt
Återkommer år efter år efter år
(2018-03-13)

Den ultimata skidåkningen i Sverige
Med en blandning av riktigt bra och varierade pister som på riktigt uppskattas av hela familjen samt en värmestuga 2.0, ett avstånd som känns ok och väldigt trevlig personal blir Kläppen svårslaget!
(2018-03-04)

Familjär anläggning med backar för alla
En anläggning som andas sann glädje från all personal. Välskötta pister med bra variation på svårighetersgrader.
(2018-03-02)

Bästa skidorten
Den näsa skidorten jag vart på och jag har vart i kläppen sen jag var ca3-4 år och sedan dess vart där nästan varje år. Att se hur detta paradis utvecklats har vart riktigt häftigt
(2018-02-28)

Kläppen, för skidåkare mellan 2 och 100 år
Perfekt för familj, tävlande och park-åkare
(2018-02-28)

Toppen anläggning!!
Bra för barn och vuxna i alla åldrar, finns verkligen något för alla i familjen!, även för dom som åker längd är det toppnivå!
(2018-02-28)

Bästa Kläppen
Varierad åkning för stora och små. Högsta mysfaktor. Hög servicenivå. Duktiga skidlärare. Familjekänsla.
(2018-02-14)

Kanonställe
(2018-02-03)

Familjens fjäll
Älskar verkligen Kläppen, bästa familje fjäll. Bra åkning mycket bra personal överallt. Ja vet inte mer vad man behöver säga mer än att Kläppen är hur grymt som helst på alla sätt!
(2018-02-03)

Familjevänlig!
Passar verkligen hela familjen! Det spelar ingen roll vilken lift man väljer så finns det alltid en lätt backe ner, vilket känns väldigt tryggt. Fin anläggning!
(2017-02-10)

Genuin personlig anläggning som passar alla!
Genuin personlig anläggning som passar alla!
(2016-02-10)

Skidåkning/boende
Hade kanon stuga och tyckte att skidskola var toppen till min då 3,5 åriga dotter.
Skulle gärna gjort om det iår oxå.. men vi har en flicka till på 2 månader
(2007-01-22)

Skidåkning/boende
Himla trivsamt och familjevänligt ställe! Har varit där två år i rad. Jättebra skidskola, fina välpreparerade pister, extra kul med FunParken. Toppstugan slår allt, hur fin som helst! Väldigt bra boende i Mitt i Pisten stugbyn.
(2006-06-14)

Skidåkning /boende
Bra ställe för småbarnsfamiljer!
Vi hade bokat stuga, skidor och liftkort för 2 vuxna + 3 barn.
Vid ankomsten hämtade vi ut stugnyckel + liftkort, gick in i dörren bredvid och hämtade ut färdiga skidor+pjäxor på max 10 minuter.
Bara att prova pjäxorna, välja hjälmar och sen iväg till backen.

Stugan (Sjungarbacken) var jättefin, med bra kök o utrustning. Vi saknade en stekpanna, anmälde detta i receptionen och en ny levererades direkt. Toppenservice.
Skidskolan var också jättebra, synd bara att den bara var i 2 dagar för weekendresenärer.
Men barnen lärde sig åka (aldrig åkt) helt själva i lätta backen efter 1 timme! Fantastiskt, vilka duktiga lärare!
Bra värmestuga precis vid backen, med toa, micro, spis, kyl mm.
Pyttebacken hade ett "rullband" där småttingarna kunde åka upp och sedan åka ner själva eller med lite hjälp av vuxen, och en liftkarusell där barnen kunde öva liftåkning utan att stoppa upp hela liftkön.
Vi kan helt klart tänka oss åka tillbaka, möjligen bo ännu närmare backen då!
Enda nackdelen jag kan komma på var att det var en brant trappa (nästan stege) till sovloftet. Kändes lite farligt med små barn.
(2006-04-10)

Skidåkning
Finns backar för alla åldrar, jättebra skidskola med engagerade skidlärare. Mysiga troll. Bra boende nära backen.
(2006-02-14)

skidåkning
Vi är 2 barn, 6 och 9 år som precis varit i Kläppen och åkt skidor. Skidskolan ger vi högsta betyg. Det var jättebra lärare och de tog hand om oss på bästa sätt. Backarna var perfekta, både små och lite brantare för mamma och pappa. Vi var med i Trolleklubben och då fick vi göra en massa roliga saker. Maten i backarna och afterskin efter skidåkningen var KANONROLIGT. Solen sken hela veckan så allt var perfekt
(2006-02-13)

Perfekt första skidresa med familjen
Vi var i Kläppen v.2 i år. Fantastisk upplevelse. Maken och våra 3 barn som aldrig tidigare åkt skidor blev helt sålda på skidåkning. Alla gillade vi Kläppen och stugan vi hyrde. Vi åt en mycket god middag på restaurangen på toppen dit vi fick åka med bandvagn. Mycket speciell och spännande resa till toppen och sen tillbaka ner efter middagen!
Vår familj rekommenderar ALLA att åka till Kläppen!
(2010-10-15)

Det ända som saknades var solen!!!
Bra före i backarna, stora variationer på backar så de passar alla, stora som små. Våran 4 åring klarar vissa backar från toppen och nu kan heka familjen åka till Toppstugan och fika!!
(2009-03-09)

Vår första skidsemester någonsin!
Perfekt för oss som aldrig åkt skidor. Vår flicka som är 4.5 år tyckte detta var toppen! Det blir en skidresa nästa år också!
(2009-03-05)

Nöjda
Besökte Kläppen för ett par år sedan med barnen. Bodde i närheten på SkiersInn och hyrde utrustning - bra och smidig service!
Backarna gav oss alla lagom utmaning, bra system att åka i för familjen med mindre barn. Yngsta var bara 4 år och njöt för fullt och sjöng "Crazy frog" i pisten på väg ner! :)
(2008-12-09)

toppen
Vi var först skeptiska för vi trodde att det var en för liten anläggning, men vi vart positivt överraskade. Här finns allt som har med fjällen att göra. Bra boende till lagom peng. skidor, restauranger, barnaktiviteter. Bra skidåkning, det finns något för alla.
(2008-12-05)

Kläppen är toppen
Jättetrevligt mindre ställe, perfekt för barnfamiljen.
Lagom stort för de mindre, man kommer inte "bort"!
God mat till OK pris.
Mycket trevlig personal.
(2008-11-07)

Perfekt!
Vilket ställe för oss med barn! Bra backar, bra mat, bra aktiviteter. Trolle och Trolla och deras aktiviteter är toppen. Det man saknar är att det borde vara eldar för korvgrillning och ved så att man kan mysa med grillad korv ute.
(2008-03-25)

Jul i Kläppen
Har vart uppe i Kläppen och har upplevt en fantastisk jul. Backarna var i mycket bra skick och tomten som kom och delade ut paket till barnen på julaftonen var fantastisk. Vi kommer nästa år igen// Johanssons
(2007-12-29)

Kläppen v9
Vi var i Kläppen v9 och hade en kanon vecka. Mycket barnväligt område med skidåkning som tilltalar såväl ung som gammal. Har bara positiva minnen från Kläppen, vi rekomenderar alla våra vänner att åka dit.
(2007-10-19)

Kläppen över påsk
Vi äkte tvfamiljer med respektive 3 barn i olika åldrar. Vi var mer än nöjda. Alla var supernöjda över en toppen vecka trots lite sjukdom.
(2007-10-10)

Kläppen över jul
Hej

Vi åkte med familjen till Kläppen och firade jul har inte något att klaga på bara toppbetyg till allt och alla som fixade till en superjul för mej och min familj. ÅK DIT!
(2007-02-02)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se