Betyg och kommentarer: Ramundberget
Annons
Betyg och kommentarer

Ramundberget

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Ramundberget.

» Antal inlägg: 24 st
Betyg 9,5
Bäst i Sverige
(2019-02-11)

Utför, på längden, vandring, cykling
Vi älskar Ramundberget alla delar av året. Snösäkert, proffsiga spår och pistar, lagom antal pistar så hittar varandra lätt, möjlighet att ta en mysig fika/lunch i backen eller på Fjällgårn men lika lätt att pausa i egna stugan.
(2019-02-09)

LillRamis är mycket barn-och föräldravänligt
LillRamis är perfekt att starta i för en 4-årig nybörjare på skidor. Vänlig personal i liften som tar hand om de små.
(2019-02-08)

Dåligt boende
För varmt saknas termostater för golvvärme vid badrum. De är på i maxtemp.Hela huset lägenheten drabbas. Svårt med sömnen med 26 grader varmt inne. Uruselt boende då med det höga priset v.8. Vemdalen är bättre med större valmöjligheter.
(2017-02-19)

Snösäkert med något för hela familjen, småskalig stämning och riktigt bra mat!
Ramundberget är härligt både vinter som sommar! Det är ett exceptionellt skidställe på flera sätt – dels är det väldigt snösäkert och att det är så mysig, småskalig stämning med personal som känner igen en och alltid har tid för en, och ett ”äkta vara” koncept som gäller äkta, hemlagad mat av hög kvalitet såväl som äkta natursnö. Dessutom är det bra backar för hela familjen – för 2-åringen som enkelt kan lära sig åka med hjälp av rullband och superlätt minibacke på mysiga området ”lill-Ramis”, till 3-7 åringen som kan gå i den superbra skidskolan och krama Mickelina räv, till de äldre barnen som har många fina backar att utforska, bra skidskola och roliga aktiviteter, till föräldrarna som kan åka röda och svarta backar, eller varför inte riktigt häftig offpist medan barnen är på skidskolan. VI kan verkligen rekommendera skidskolan, barnen har jättekul i 1.5 timmar och vår 4-åring lärde sig åka både sittlift och släplift på nolltid i skidskolan, samt kunde ta sig nerför röda och vissa svarta backar vid veckans slut, så hela familjen kunde åka tillsammans!
(2016-09-13)

Alltid snösäkert!!!
Vill man ha äkta snö i backarna ska man välja Ramundberget som skryter med att inte ha SNÖKANONER.... Det finns backar för alla och skidåkningen är mycket omväxlande.. De stugor vi bott i är väl utrustade och mysiga..Det finns aktiviteter för alla.. Bra personal som finns för dig...Hjälpsama i liftarna... Det är ett toppenställe helt enkelt. Vi har varit där 2 ggr och till jul åker vi upp igen... Mia
(2010-11-11)

Helt underbart
Perfekt för små barn, men även med utmaningar för skickliga åkare. Möjlighet till barnpassning. Underbart att bo på Fjällgården med simpool, trollkarl för barnen vid maten, källare för barnen där de kan leka och se på film med personal samtidigt som de vuxna äter färdigt. Bra barnmeny. Barnområdet för de minsta är suveränt. Längdåkningen är lysande och pistat redan vid 6 på morgonen. Jättemysiga grillstugor. Mycket korta köer även vid högsäsong. Lugnt område, men vill man ha drag är det inte långt till områden med mer drag. Stort plus för liftkort som föräldrarna kan dela på för att åka en i taget!
(2008-12-07)

Ramundberget!
jag har alltid älskat ramundberget!!!
(2008-03-04)

armundberget
Det är det barnvänligste skidstället i hela Sverige. Vi har åkt till Ramundberget sen 1988 med mina föräldrar och nu åker vi med våra barn och bekanta. vi har blivit 6 familjer som åker samma vecka varje år.
(2008-03-03)

ramis livs
Vilka är öppettiderna?
(2008-02-20)

Gästvänligt
Bra med snö,fina backar o verkligen trevlig personal
(2011-02-17)

perfekt semesteranläggning för familjer med intresse för riktiga svenska fjäll i orörd natur.
(2010-02-10)

Snösäkert
Vill du ha snö, ska du åka till Ramundberget och dessutom får du bra variation på backarna.. Toppen ställe var där i julen 09 för andra gången.. Mia
(2010-02-01)

Generationer
Min far har varit i Ramundberget de senaste 40 åren, jag själv har varit där minst 20 gånger och min dotter passerade sin 4 gång i år! Stället har sin charm, mystik, sin fantastiska personal och den familjära känslan som är svår att finna på andra ställen. Underbart!
Familjen T Jöhnemark
(2008-03-07)

Ständigt återkommande!
Efter att ha blivit introducerad till Ramundberget för 6 år sedan har vi fastnat.
Till stor del är det mysiga stället med massor av snö, sen får vi inte glömma den supertrevliga personalen som även de är kvar år efter år. Man för ett familjärt återseende.
(2008-03-02)

8 år senare...
För åtta år sedan upptäckte vi Ramundberget och Bruksvallarna och har tillbringat tillbringat skidsemesterarna sedan dess och barnen föddes. Lär bli många år till :-)
(2008-03-02)

Ramundberget
Ramundberget har allt man önskar, många bra skidbackar, bra skoterleder, mycket snö, och massor med trevligt folk. Alla i familjen längtar tills vi kan åka upp dit igen, ramundberget är ett ställe som man aldrig tröttnar på.
(2008-02-24)

helt Undebart
Jag älskar de
(2008-02-22)

Vilken snö!
Ramundberget är den mest familjära, charmigaste och härligaste skidort som jag har upplevt! Den har en genuin känsla och äventyr. Och snön är fantastisk! Det är en helt annan snö än om man tom järmför med de närbelägna skidorterna, för att inte tala om de större södra skidorterna. Ingen plaskig snö utan mjuk och torr som mjöl! Jag är övertygad om att om tio år kommer detta område utökat till det dubbla. Synd,-- men förståeligt!
(2007-12-01)

Mitt vinterparadis
Ramundberget är mitt absoluta vinterparadis. Här finns allt man behöver och lite till :-)
Varierande backar, underhållning, handel, en otrolig service och samtidigt lugnet. En upplevelserik dag i backarna kan avslutas på afterskin eller i poolen på hotellet. Varför inte ta en tur på fjället och bara låta sig försvinna in i den mäktiga, avkopplande fjälluften.
Alla som inte har varit här, har verkligen missat något!!
Ramundberget i mitt hjärta!!
(2007-04-04)

bästa skidorten!!
bästa skidorten!!
(2007-04-04)

underbara backar
Det är så underbart bra backar i Ramundberget och dessutom bara äkta vara.
(2007-03-08)

Perfekt för vår familj
Kan inte tänka mig ett bättre ställe.
(2007-01-19)

Åren i Ramundberget
Vägen dit är lång och lite besvärlig, likaväl åker vi dit år efter år. Väl framme glömmer vi allt besvär då jublar hela familjen och väntar otåligt på morgondagen då vi får börja attakera backarna. Barnen hamnar på lillramis de lite större i Mickelinas äventyrsskog. Själva avverkar vi backar av olika färger samt varvar med längdåkning i fantastiska, välpreparerade skidspår. Vi har hittat vårt paradis
(2007-01-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


GMD         KMI      
  L    R    T     UJI
FGS   ARE   WDK      
  6    P    E 9   K38
U1Y         DTL      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se