Betyg och kommentarer: Tänndalen
Annons
Betyg och kommentarer

Tänndalen

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Tänndalen.

» Antal inlägg: 8 st
Grymt ställe
Riktiga fjällen! Ingen kommers härlig miljö.
(2019-02-01)

Bästa fjällsemestern!
Toppenställe med något för alla. Underbara skidlärare, varierad svårighetsgrad på backarna och snösäkert.
(2017-02-17)

Tänndalen
Tänndalen är kanon för hela familjen. Inga köer, jättebra skidskola och trevlig personal överallt. Bara lite väl långt att åka om man bor söderöver.
(2008-12-06)

Bästa stället för barn och vuxna
Tänndalen är ett underbart ställe om man gillar att åka skidor och umgås med familj och vänner. Inga köer i backarna, barnen kan åka själva när de börjar bli så stora. Kjaergaards skidskola är super både för barn och vuxna
(2008-12-04)

Barndomen
Härliga Härjedalen! Har åkt i dessa backar sen jag själv var liten och nu får jag ta med mina barn hit. Här finns det mesta på nära håll. Snösäkert, bra barnbackar men även bra backar för de vuxna i anslutning till barnen. Det är verkligen värt ett besök. Måste också slå ett slag för restaurangen vid svansjöliftarna. Alltid god mat och en varm brasa att komma in till. Kanon!!
(2008-09-05)

Vänligast!
Vi lämnade nyligen Tänndalen efter 8:e vintern i rad. Och kommer tillbaka nästa vinter, vi lovar. Tänndalen har ett sätt att möte en som gör att själen längtar tillbaka genast man rullar hemåt. Har finns hjälp och omsorg om alla, stor som liten. Även som stor får man hjälp i liften och de mindre hjälps med varsam och fast hand tillrätta i liftens ibland knöliga värld.
Man kan välja på flera delområden i Tänndalen som alla är lätta att åka emellan. Det är egentligen svårt att veta vilket som är vilket. Vad man vill göra på dagen och vilka behov man har får styra varifrån i systemet man vill utgå. Stor lunchservering, stor skiduthyrning m. sportshop - välj Hamra. Härligt barnområde o fräsch värmestuga, enklare mat, välj Tännporten osv. Varje dalstation har sina fördelar.
För barn och vuxna känns det tryggt här. Det är lätt att hitta och hitta igen varandra. Kommer barnen bort finns det alltid någon snäll liftskötare eller pistör som kan hjälpa.
Att man sedan månar om bra kvalitet på skidlärarna i alla skidskolor och välpistat i backarna (med GOTT om natursnö ovanpå konstsnögrunden) gör att man återvänder till Tänndalen och den behangliga frid som råder här bland alla vänliga människor och riktiga fjäll...
Vi ses nästa år!
(2008-03-12)

Toppen !
Vi har åkt till Tänndalen sedan barnen var mycket små och det har hela tiden funkat jättebra. Avslappnat, säkert och trevligt. Barnen åker hellre till Hamra än till Thailand.
(2008-02-27)

Super!
Jätte bra backar och variation. Jätte bra område för barn att lära sig på, både med backarna och liftarna. Våra tjejer älskar Tänndalens område!
(2007-02-26)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se