Betyg och kommentarer: Storlien
Annons
Betyg och kommentarer

Storlien

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Storlien.

» Antal inlägg: 2 st
Fantastiska skidturer och bra vandring
Mkt barnvänlig fjällanläggning. Antingen kan man bo på hotellet eller så hyr man en stuga i fjäll-lien och då med självhushåll. Välsorterad coopbutik finns på lagom promenadavstånd. Har man glömt skidkläder hemma kan man köpa bra kläder och utrustning i Viltboden. På sommaren erbjuds härliga vandringsturer! Vi både skidar och vandrar med våra små barn, i pulka och på ryggen! Här finns förutsättningarna då det är väldigt lugnt och familjärt. Men vill du ha alpin utförsåkning enbart för erfarna vuxna, så är detta inte rätt alternativ.
(2016-03-10)

Vintervecka i Storlien
Vi åkte två vuxna, en femåring och en baby nattåg upp till storlien. Vi hyrde stugor i ett område som heter Fjällien. Resan från Stockholm var perfekt, ganska sen avgång men då var det lite spännande för femåringen som snabbt somnade när väl tåget började rulla. Väl framme i Storlien så fanns det bussar man kunde åka med till stugbyn och till fjällhotellet. Skidåkningen är så där lagom, inte så långa backar men det det var ganska lite folk så det var inte någon väntetid vid liftarna. Skidskolan var jättebra, mycket personligt engagemang i varje elev. Det fanns tid för både skola och lek. Vår femåring tyckte det var toppen först gå i skidskola och sen åka själv, inte ens 18 minus och blåst fick honom att tveka. Han åkte knappliften från morgon till kväll. Bra sortiment och god hjälp vid hyra av skidutrustning. Ett minus var att det är ganska långt till Konsum. Man får antingen pricka in en buss som går några gånger om dagen eller hyra en spark av Fjällien. Vi ska åka dit i vinter igen och denna gång tänker vi bo på hotellet. De har helpension och en liten pool som man kan plaska i.
(2007-08-27)

Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se