Betyg och kommentarer: Ulricehamns Skidcenter
Annons
Betyg och kommentarer

Ulricehamns Skidcenter

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Ulricehamns Skidcenter.

» Antal inlägg: 3 st
Bra skidbacke en dryg timme från Göteborg!
Perfekt skidbacke för en dagsutflykt från Göteborg. Vi har inte haft möjlighet att åka till fjällen varje år, och då har Ulricehamns skicenter varit våran räddning. Barnen har varit helnöjda, backar i olika svårighestgrader så det har passat även de minsta. Ta med en härlig matsäck o njut i solen! :)
(2008-12-10)

helt ok
helt ok. backarna i bra skick nackdelen är mycket folk danskar
(2008-11-25)

för liten och stor
för både stor och liten är ulricehamns skicenter perfekt. En knapplift med liten grön backe, där du till och med kan hoppa av efter halva vägen. Mysig grillplats och bra pulkabacke. Bra lut i den stora backen och det finns även backar för den avancerade åkaren. Bra skiduthyrning. Bästa backen söderut!
(2006-10-31)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se