Betyg och kommentarer: Matrei
Annons
Betyg och kommentarer

Matrei

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Matrei.

» Antal inlägg: 8 st
Matrei - lagom stort med barn
Har varit i Matrei flertalet gånger då min mans familj har haft andelslägenhet här, vilket var poppis på 80-talet. När vi sedan själv har skaffat familj väljer vi Matrei för att det är inte så stort. Men ändå inte för litet. Det är lagom. Barnen skall nog ha varit 2-3 säsonger i svenska fjällen först så att de prövat skidåkning innan, men backarna i Matrei är inte för svåra och det finns lite att välja på när det gäller olika nedfarter. Matrei är gemytligt och vänligt - inget stress eller Österrikare som inte gillar svenskar (som i BadGastein tex). Alte Muhle (gamla kvarnen) är en pärla och där äter man gott till vettiga priser i gemytlig miljö. Närheten för dagsutflykter till Cortina (Italien), Zell am See mm finns då Matrei ligger nära många orter. I Lienz har man en liten shoppingstad. Matrei är en liten by för den barnfamilj som söker gemytlighet!
(2009-03-11)

bbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrraaaaaa
bra mat,rum,hotell
(2008-07-10)

bra hotell
haraldrig vatt påett bättre
(2008-07-10)

mycket bra
alltvar perfekt mvh fredrik
(2008-07-10)

Bra
det var as bra
(2008-07-10)

Trogen gäst från barnsben
Har varit i Matrei i ca 25 år. Har andel på Goldried och var under en period på "gamla" Sport Hotel. Byn är liten och mysig men backen till hotellet kan vara en pärs. Bättre nu när hissen finns på plats. Backarna är inte barnvänliga på det sättet att det inte finns skyddräcken på tillräckligt många ställen. (Barnliften ligger vid en brant utan räcken.) Ett inhägnat område finns men där får barnen bara vara om de går i skidskola. Här finns svensktalande skidlärare. Systemet är litet vilket innebär att det är lätt att hitta varandra fast man kan åka själv. 2009 ska en utbyggnad vara klar så att man kan åka över till andra sidan och åka på det systemet vilket blir intressant. Fördelen när jag själv fick barn var att på Goldried finns Kindergarten där barnen kan vara kostnadsfritt delar av eller hela dagar. Numera kan man beställa halvpension om man är lite lat/bekväm, men lägenheterna är fina och rymliga. Poolen på hotellet uppskattas av oss alla. Vannarpsbussar kör varje vecka till Matrei och är ett bra alternativ till långkörning i bilen. Det är ett bekvämt boende med ett litet, snart större, system.
(2008-03-05)

En besvikelse...
Allting lät bra. Hotel Goldried var bra, men maten var inget äventyr. Läget i pisten var bra men långt och brant till byn som var en av de omysigaste alpbyar jag varit i. Skidåkningen var heller inget att ha faktiskt. Högst upp, helt ok men litet. Längre ner brannt och smalt. Längst ner ännu smalare och bara en nedfart. vannsinningt när alla ska ner på en gång. Ej barnvänligt. Det finns massor av bättre ställen.
(2007-11-14)

Någon som varit där?
Vi hade uppskattat om någon som varit i Matrei skriver lite om vad ni tyckte var bra respektive mindre bra. Vi är en familj som ska åka dit vecka 8. Vi ska bo på Hotell Goldreid ifall någon har bott där är vi också tacksamma för era åsikter. Tack på förhand!
(2007-02-05)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


2T9         C7N      
A      K    T 7   QCT
PXO   1K4   R W      
  W    T    P H   T6T
9NM         XOG      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se