Annons

Alla familjenöjen i Jordanien

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Jordanien. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (5 st)
Azraq Wetlands
Azraq våtmarker är ett naturreservat med bland annat hyena, varg, gasell och struts.
Zarqa, Jordanien
Dana Nature Reserve
Dana Nature Reserve är Jordaniens största naturreservat med vilda bergsgetter och spännande klippformationer.
Jordanien
Dykning och snorkling i Jordanien
I Jordanien är det populärt att dyka i den klarblåa Aqaba-viken som är fylld med koraller. Havet här är väldigt lugnt och temperaturen varierar mellan 20 och 27°C.
Aqaba-viken, Jordanien
Döda Havet
Döda Havet är en saltsjö på gränsen mellan Israel och Jordanien. Här är salthalten så hög (över 33%) att man flyter som en kork, och det är en upplevelse i sig.
Jordanien
Petra
Petra är ett av världens sju nya underverk. Det är var en stad under antiken som är känd för att vara huggen i sten rakt ur berget.
Jordanien
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons

Aktiviteter & nöjen i Jordanien

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se