Alla familjenöjen på La Palma
Annons

Alla familjenöjen på La Palma

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer på La Palma. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (6 st)
Camellos 7 Islas (Kamelridning)
På La Palma har man haft tama kameler i hundratals år. Om du vill prova att rida på en så går det bra. Det måste dock förbokas.
La Palma, La Palma
Fyrhjulingar
Det finns massor av skogsvägar på La Palma. Vill man testa fyrhjulingar så finns det flera olika rutter att välja mellan. Varje rutt tar ca 3-4 timmar.
Breña Baja, La Palma
Jardin de las Aves (Fågelträdgården)
El Jardín de las Aves är en trägård med exotiska fåglar från fem olika kontinenter. En guide berättar för besökarna om djuren och växerna.
El paso, La Palma
Maroparque
En liten djurpark med inhemska växter och en stor variation av djur som känguru, apor, papegojor m.m, i ett landskap med enastående vacker natur.
Santa Cruz de la Palma, La Palma
Observatorio del Roque de los Muchachos
Här finns en av de mest omfattande samlingarna av teleskop i världen. Observatoriet är idealiskt, inte bara för observationer nattetid utan också för solfysik.
Breña Baja, La Palma
Vulkaner
Hela ön, särskilt de södra sluttningarna är späckade med vulkankratrar som bevis på hur mycket vulkanisk aktivitet som har ägt rum här.

De två mest besökta vulkanerna på ön är...
Fuencaliente, La Palma
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se