Djurparker på La Palma
Annons

Djurparker på La Palma

Djurparker med nordiska djur, exotiska djur, bondgårdens djur, häftiga djur och mysiga djur. Inhemska arter kan vara lika spännande som exotiska arter från världens alla hörn.

 » Djurparker på La Palma (3 st)
Camellos 7 Islas (Kamelridning)
På La Palma har man haft tama kameler i hundratals år. Om du vill prova att rida på en så går det bra. Det måste dock förbokas.
La Palma, La Palma
Jardin de las Aves (Fågelträdgården)
El Jardín de las Aves är en trägård med exotiska fåglar från fem olika kontinenter. En guide berättar för besökarna om djuren och växerna.
El paso, La Palma
Maroparque
En liten djurpark med inhemska växter och en stor variation av djur som känguru, apor, papegojor m.m, i ett landskap med enastående vacker natur.
Santa Cruz de la Palma, La Palma
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se