Annons

Alla familjenöjen i Lindesbergs kommun

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Lindesbergs kommun. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (5 st)
Badhuset Energikällan
Äventyrsbad med massagepool, virvelkanal, gejser, vattenkanon och en 47 m lång vattenrutschbana med tidtagning... Allt i en härligt varm tropisk miljö!
Lindesberg, Västmaland
Bernehov Ishall
Ishall i Fellingsbro med möjlighet för allmän åkning.
Fellingsbro, Västmanland
Hyttans hemligheter
Hyttans Hemligheter är ett lekfullt teateräventyr för barnfamiljer i den gamla välbevarade järnhyttan där olika underliga och udda figurer fortfarande lever och bor, trots att det är mer än...
Löa, Västmanland
Lindehov
Ishall i Lindesberg med möjlighet för allmän åkning.
Lindesberg, Västmanland
Råsshallen Guldsmedshytte
Ishall i Storå med möjlighet för allmän åkning.
Storå, Västmanland
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se