Annons

Alla familjenöjen i Nacka kommun

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Nacka kommun. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (11 st)
Dieselverkstaden är ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Teater, konserter, bio, bibliotek, verkstäder för skapande verksamhet, konsthall,...
Nacka, Stockholm
Forum Nacka är ett köpcentrum i Nacka kommun, Stockholms län. Det består av fyra plan med ett sextiotal butiker och ett sjuttiotal andra typer av verksamheter.
Nacka, Stockholm
Jumpyard Nacka Forum
På Jumpyard trampolinpark i Nacka Forum kan du hoppa loss på trampolinerna eller lära dig något nytt trick och landa mjukt i foam pit.
Nacka, Stockholm
Medley Nacka Simhall
Här finns en 25-meters bassäng som har sex banor, en undervisningsbassäng samt en plaskbassäng för de små.
Nacka, Stockholm
Medley Näckenbadet
Här finns en 25-metersbassäng med fem banor, och en undervisningsbassäng. För skåpförvaring behövs hänglås Badartiklar, badkläder och hänglås finns till försäljning
Nacka, Stockholm
Nacka ishall
Ishall i Nacka med möjlighet för allmän åkning.
Nacka, Stockholm
750 m2 stor skatepark i Nacka avsedd för skateboardåkning & BMX.
Nacka, Stockholm
800 m2 stor skatepark i Saltsjo?-Boo avsedd för skateboardåkning, BMX & Kickbike.
Saltsjö-Boo, Stockholm
Här finns många bra butiker som vänder sig till barn såsom: NameIt, Polarn o.Pyret, Barnskospecialisten, Knodd, HM, Lindex samt både bio och Andys lekland.
Nacka, Stockholm
Under några sommarveckor varje år är hela familjen, oavsett ålder, välkomna till Yasuragi. Då är Yasuragi anpassat för både stora och små – det kallas Yasuragi Kid och innehåller både...
Saltsjö-Boo, Stockholm
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se