Annons

Hotell i Norden

Många tycker att det bästa med en hotellnatt, det är frukosten! Sängen är bäddad när man kommer, och man behöver inte städa efter sig.

 » Hotell i Norden (24 st)
First Hotel Aalborg ligger centralt i Aalborg, med stadens attraktioner och shopping koncentrerade inom bekvämt avstånd till hotellet.
Aalborg, Danmark
Stavanger, Norge
First Hotel Atlantic ligger vid vattnet i Aarhus med utsikt över staden och hamnen. Hotellet ligger bara två minuters gångväg från huvudstråket med shopping, restauranger och mysiga kaféer.
Aarhus, Danmark
Lillehammer, Norge
På First Hotel Copenhagen, nära Köpenhamns centrum, smälter stil och känsla samman för att möta kraven från den moderna nomaden - Tillgänglighet, Läcker design och Individuell service.
Köpenhamn, Danmark
First Hotel Europa stod färdigt 2002 och har 168 modernt inredda rum och sviter som alla går i ljus Skandinavisk design.
Aalborg, Danmark
First Hotel Excelsior ligger centralt i Köpenhamn. Hotellet ligger nära både centralstationen och nöjesparken Tivoli.
Köpenhamn, Danmark
First Hotel G & Suites är ett lägenhetshotell i centrala Köpenhamn, endast 500 meter från Rådhuset. Hotellet ligger nära shopping, kaféer, restauranger och berömda Tivoli.
Köpenhamn, Danmark
First Hotel Hendersons City är ett exklusivt boutiquehotell i centrala Haugesund. Hotellet ligger vid marinan på Strandgata 161, endast ett par steg från Haraldsgata, stadens shoppingstråk.
Haugesund, Norge
Kolding, Västjylland
First Hotel Kong Frederik är ett av Köpenhamns klassiska och historiska hotell. Hotellet ligger centralt med närhet till Rådhusplatsen, Tivoli och shopping med Ströget rätt runt hörnet.
Köpenhamn, Danmark
First Hotel Kristiansand ligger centralt i Kristiansand, med gångavstånd till centrum och gågatan med shopping, attraktioner, restauranger och barer.
Kristiansand, Norge
First Hotel Marina ligger vackert beläget vid hamnen och stranden i Vedbæk. Från hotellet tar det ca 30 minuter till Köpenhamn och det är kort väg att nå Köpenhams flygplats via buss och tåg.
Vedbæk, Danmark
Twentyseven ligger mitt i hjärtat av Köpenhamn, ett fåtal meter från Rådhusplatsen med shopping och kultur rätt utanför dörren.
Köpenhamn, Danmark
Aalborg, Nordjylland
Legolands eget hotell ligger vägg i vägg med parken, med egen entré in. Här finns allt från vanliga rum och familjerum till temarum med Lego-inredning.
Billund, Jylland
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se