Annons

Alla familjenöjen i Partille kommun

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Partille kommun. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (6 st)
Allum är ett köpcentrum i Partille centrum.
Partille, Västergötland
1500 m2 stor skatepark i Partille avsedd för skateboardåkning & Kickbike.
Partille, Västergötland
Björndammens Simhall
Björndammens simhall är en mindre anläggning, lämplig för undervisning, lek och rekreation. Bassängen är 16 gånger 7 meter, kompletterad med en mindre undervisningsbassäng.
Partille, Västergötland
High Adventure är höghöjdsbanan i Partille som välkomnar både företag och privatpersoner. Det måste vara minst 8 personer inbokade på samma starttid men det kan vara personer från olika...
Partille, Västergötland
Bowlinghall.
Partille, Västergötland
Vallhamra ishall
Ishall i Sävedalen med möjlighet för allmän åkning.
Sävedalen, Västergötland
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se