Annons
Rabatter och erbjudanden

Aalborg Zoo: Fri entré för ett barn per familj

I Aalborg Zoo finns mer än 140 olika djurarter lära känna på er familjesemester. Låt er fascineras av chimpanser, afrikanska elefanter och orangutanger och hitta era personliga favoriter.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor
Aalborg ZooAalborg ZooAalborg ZooAalborg ZooAalborg Zoo

Aalborg Zoo - mycket nära vilda djur från hela världen

På savannen minglar girafferna tillsammans med zebror, kuduer och de sällsynta oryxantiloperna. Isbjörnen tar ett snabbt dopp, den röda pandan har precis fått färsk bambu och plötsligt kommer det ett mäktigt vrål från det manliga lejonet Aakash, som berättar för hela trädgården att detta är hans territorium.

Aalborg Zoo är Aalborgs mest populära attraktion och en mysig och lärorik upplevelse för alla generationer. Som den enda platsen i Danmark kan trädgårdens gäster här möta det asiatiska lejonet, afrikanska elefanter och Borneo orangutang.

Aalborg Zoo deltar i det europeiska avelssamarbetet för utrotningshotade djurarter, där målet är att säkerställa friska och livskraftiga bestånd av djuren, vilket kan utgöra en bra grund för framtida generationer.

Följ med när djurhållarna matar och berättar om sjölejon, lejon, tigrar, elefanter och många andra djur. Besök anläggningarna för känguruer och flamingor, och stå ansikte mot ansikte med djuren utan staket mellan dig och dem.

Nyheter 2021

Tillbaka till istiden

Bli riktigt smart i inomhusutställningen "Liv och död på iskanten".

Jätte mammutar, en imponerande jättehjort, ullnoshörningar, skogselefanter och dödliga sabelkatter ger istiden liv i Aalborg Zoo. Se utställningen 27 mars - 1 September.

Ansikte mot ansikte med jättarna från det förflutna

Dinosaurierna återvänder till utställningen EXTINCTION den 27 mars. Du kan uppleva spännande kämpar från det förflutna i utställningen fram till 18 oktober. Utställningen ingår i entrébiljetten.

Nytt exotiskt Butterfly Café

Årets stora nyheter är ett Butterfly Café, det första i sitt slag i Danmark. Aalborg Zoo har inspirerats av världens regnskogar och skapat en helt ny och äventyrlig upplevelse för gäster som kan njuta av en exotisk måltid i tropiska omgivningar.


Aalborg Zoo har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré!

  • Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
  • Erbjudandet gäller för en entré för ett barn (3-11 år). Max ett barn per familj med minst en betalande vuxen.
  • Erbjudandet är giltigt till och med 2021-12-30.

Så här gör du:

Visa ditt Barnsemesterkort i entrén i samband med att du köper minst en vuxenbiljett så får ett barn fri entré.

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se