Annons
Rabatter och erbjudanden

Sembo: Du får alltid minst 10% rabatt på allt boende.

Medlemsrabatten gäller hela Sembos utbud av boende och kan även kombineras med andra rabatter såsom boka-tidigt-rabatt, frinätter och specialerbjudanden.

Vi vet precis hur viktigt det är att bo bra på semestern. Därför har vi i över 30 år samlat de bästa hotellen, de skönaste poolerna och inte minst de härligaste stränderna. Allt för att du ska få din bästa semester!

När du reser med Sembo kan du välja bland över 300.000 boenden inklusive våra egna "Selected" hotell, hus och lägenheter. Vi jobbar hårt för att uppfylla våra resenärers semesterdrömmar.

Nyttja ditt erbjudande

Boka via vår partnersida hos Sembo så får du alltid minst 10% rabatt!

Boka här Bokning och villkor

Sembo

Perfekt för dig som reser med barn

Med oss bor du riktigt bra och reser billigt i Sverige och över hela världen. Och du bestämmer själv. Bil eller flyg. Hotell eller lägenhet. Campingstuga eller ett helt hus om du vill det.

Det viktiga är att du får som du vill. På Sembo har vi våra egna semestertestare som reser runt i världen och letar upp de bästa semesterboendena för alla plånböcker. De sover i sängarna, de äter frukostarna, de provar poolerna, de testar hur lyhörda rummen är. Och de rekommenderar bara hotell, lägenheter och hus som de verkligen gillar. Vi kallar dessa boenden för Selected.

Tips: Sembo har särskilda utvalda boenden som passar dig som reser med barn. De hittar ni genom att söka efter "Family" under våra Koncept. Det går även att filtrera på Pris och Stjärnor (standard). Det är enkelt att hitta vad just du söker hos Sembo.  

Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du alltid minst 10% rabatt på allt boende hos Sembo. Medlemsrabatten kan även kombineras med andra rabatter såsom boka-tidigt-rabatt, frinätter och specialerbjudanden.

  • Rabatten gäller hela Sembos utbud av boende med ankomst när som helst under 2019
  • Rabatten gäller endast för nybokningar.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2021.

Så här gör du:

För att erhålla Barnsemesterrabatten på 10% går du in via www.sembo.se/partners/barnsemester när du bokar så dras rabatten automatiskt.

OBS! Erbjudandet gäller enbart bokningar via ovanstående länk.

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se