Annons
Rabatter och erbjudanden

Bakken: 10% rabatt på åkband

Besök Bakken - världens äldsta nöjespark – alltid gratis entré!

Bara en timme från Malmö/Helsingborg ligger en av Danmarks mest besökta turistattraktioner. Det finns gott om parkeringsplatser och föredrar man att åka tåg ligger stationen i Klampenborg bara en kort promenad från parken.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor
BakkenBakkenBakkenBakken

Besök Bakken - världens äldsta nöjespark – alltid gratis entré!

Danmarks roligaste nöjespark har funnits i 437 år och är därmed en av landets äldsta besöksmål. Ta turen över till Bakken och upplev världens äldsta nöjespark! Om du är ute efter sug i magen, vind i håret eller bara på jakt efter en trevlig resa för hela familjen så finns det en aktivitet för just dig. På Bakken har alla kul!

Ny attraktion 2020: SUPERNOVA

Bakkens nya attraktion SUPERNOVA är för alla som älskar fart och spänning! Har du höjdskräck och tål inte fartfyllda karuseller? Så skall du kanske gå en stor omväg runt om Bakkens nya attraktion till 2020. SUPERNOVA ger dig nämligen det hela!

Sätter du dig i en av SUPERNOVAs 16 säten kommer du inom kort tid finna dig själv svävande 21 meter över Bakkens gator och torg - en höjd som inte ens de äldsta träden i Dyrehaven kommer upp på. Men njut av den vackra utsikten medan du kan, innan du svingas ner igen i våldsam fart!

SUPERNOVA svingar dig upp igen och igen och igen - samtidigt som vagnen snurrar runt och runt och runt. SUPERNOVA garanterar kittel i magen ;-)

Ta er till Bakken

Endast 1 timme från Malmö/Helsingborg ligger Bakken. Det är smidigt att ta sig till Bakken antingen med tåg eller bil. Öresundståget eller danska S-tåglinje C går hela vägen till Klampenborg station. Efter en kort promenad så är ni på Bakken. Kommer ni med bil kan ni parkera på Bakkens stora parkeringsplats, 70 dkk per inkörsel. Bussar parkerar gratis.

Barnens Bakken

Bakken är ett paradis för alla barn, stora som små. Se clownen Pjerrots trolleriföreställningar och möt Bakkens kramdjur Kalle Kronhjort. Alla ska kunna ha kul på Bakken och därför har vi även underhållning till de minsta.  Varje dag har du chansen att träffa Pjerrot i hans lilla gröna hus på Bakken och på utvalda datum sommaren igenom så kan du uppleva underhållning för barn på Friluftsscenen.

Bakken

Bakken – världens äldsta nöjespark har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på åkband!

  • Erbjudandet gäller hela säsongen.
  • Erbjudandet gäller enbart vid förbokningar via länken nedan. Det gäller inte vid uppvisning av kortet i parken.
  • Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2020.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du boka via den länk som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort

Logga in »
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons
Populära erbjudanden
Familjepaket på Treewalke för endast 990:-
15% rabatt på barnkalas med Laserdome
Få 2 timmar Prison Island till priset av 1 timme på Strike Club
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Ölands Djur & Nöjespark
Öland
Lalandia Billund
Danmark
Idre Fjäll
Dalarna
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies