Annons
Rabatter och erbjudanden

Djurs Sommerland: Fri entré för ett barn per familj!

Djurs Sommerland är Nordens största sommarland. Med Danmarks största bergochdalbanor, jättestort vattenland och sina mer än 60 åkattraktioner har Djurs Sommarland allt vad både leksugna barn och vuxna kan önska sig!

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Djurs SommerlandDjurs SommerlandDjurs SommerlandDjurs SommerlandDjurs Sommerland

Nordens största sommarland

I Djurs Summerland är det roligt för alla! Se fram emot 9 fantastiska temaområden, Danmarks största berg-och dalbanor, den enorma vattenparken och över 60 åkattraktioner för både små och stora barn. Kom och upptäck varför Djurs Sommerland har utsetts till "Europas bästa familjepark 2019".

Bondegårdsland

I det stora  Bondegårdsland, med 11 fantastiska åkattraktioner, är det sus och kul för hela familjen. Upplev det fritt fall från vattentornen eller flyg bort i ett moln av hönsfjädrar i bergochdalbanan.

Tigeren - "Thrill Ride of the Year" i Europa

Är du redo för en upplevelse som fastnar? Tigeren i Vilda Asien är Danmarks största gyrosving. Med en toppfart på 100 km / h och en höjd på 45 meter tar Tigeren dig med på en fantastisk flygtur du sent kommer att glömma. I Wild Asia är det också garanterat roliga upplevelser för fartglada små när gaspedalen trycks i botten i Jungle Rally och Safaribussen.

Känn suset i Danmarks största bergochdalbana

I DrageKongen finns det en garanti för sug i magen när du plötsligt dyker med en hastighet i 85 km/h från 30 meter. Det är en adrenalinkick i världsklass när du skjuts upp till 85 km/h i Danmarks längsta bergochdalbana, Juvelen, och faller ner från 32 meters höjd i 90 km/h i Piraten.

Enorm vattenpark och över 60 åkattraktioner

Med mer än 60 åkattraktioner flyger tiden förbi i Djurs Sommerland. Och glöm inte det superstora vattenlandet där ni kan njuta av solek vid vattenkanten eller få full fart i de många vattenrutschkanorna.

Upptäck också Magisk Halloween på höstlovet med 25.000 pumpor, två Halloweenspökhus och (o)hyggliga upplevelser för hela familjen!

Var ligger Djurs Sommerland?

Djurs Sommerland ligger i Nimtofte i Östjylland och det är lätt att ta sig hit på flera olika sätt. Vilket håll ni än väljer, färgan via Varberg-Grenå, Göteborg-Fredrikshamn, Helsingborg-Helsingör eller om ni kör via Öresundsbron, så är Djurs Sommerland max 4 timmar bort med bil.

Djurs Sommarland korades till Nordens bästa sommarland 2014, 2015, 2016 och 2017:

Nordens Bästa Sommarland


Djurs Sommerland har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré (vid köp av minimum en vuxenbiljett till ordinarie pris), värde 280 - 299 DKK! Du sparar cirka 400 - 430 svenska kronor!

  • Erbjudandet gäller inte i kombination med andra rabatter, erbjudanden, 2-dagarsbiljett eller säsongskort.
  • Erbjudandet gäller enbart för svenskar bosatta i Sverige. Svensk legitimation skall uppvisas (id, körkort eller pass).
  • För gratis entré för ett barn krävs minimum en betalande vuxen med ett Barnsemesterkort, där den vuxna köpet entrébiljetten till normalpris i kassan på Djurs Sommerland.
  • Erbjudandet gäller valfri dag under säsongen 2021 för barn 3-11 år. Barn 0-2 år har alltid fri entré.

Så här gör du:

Visa upp ditt Bansemesterkort i entrén innan ni betalar för att ta del av erbjudandet.

OBS! Visa Barnsemesterkortet INNAN ni betalar entrén och berätta att du vill utnyttja förmånen. Det går inte att komma i efterhand och visa upp kortet.

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se