Annons
Rabatter och erbjudanden

Fårup Sommerland: Fri entré för ett barn per familj

Nöjespark med massor av karuseller för alla åldrar, samt vattenland med tokroliga rutschkanor, vattencykloner och vågbassänger.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor
Fårup SommerlandFårup SommerlandFårup SommerlandFårup SommerlandFårup SommerlandFårup SommerlandFårup Sommerland

Nära stranden i Blokhus och Lökken men ändå gömd inne skogen hittar man nöjesparken Fårup Sommarland. Fårup är en av Danmarks största turistattraktioner med massor av galna, roliga och vanvettigt våta aktiviteter för hela familjen.

Allt från galna vattenrutschbanor och barntivoli till Danmarks största och blötaste vattenland. Det finns fler än 60 attraktioner –och när entrén väl är betald är alla nöjen och Aquaparken gratis.

Fart, skoj och mys för både stora och små

Skogen bjuder på upplevelser för hela familjen. De yngsta kan t.ex. ta en tur i ”Den röda baronen” där de små piloterna själva styr flygplanen. En annan av barnens favoriter i Fårup är Ekorrtornet där man lyfts upp till trädkronorna och med fritt fall susar ner mot jorden.

För de större och mer fartglada finns berg-och-dalbanor som tar andan ur de flesta och bjuder på massor av fart och fläkt hela vägen. Berg-och-dalbanan Orkanen går –som den enda i Norden –både över och UNDER vattnet!

Här kan man också prova på Danmarks galnaste acceleration i berg-och-dalbanan Lynet, som skjuter iväg som ett skott och går från 0 till 80 km/h på bara två sekunder. Eller kanske en tur i Falken, Danmarks snabbaste berg-och dalbana i trä eller Virvelvinden där man kastas upp och ned från 19 meters höjd samtidigt som man roterar.

Fårup är mycket mer än roliga berg-och-dalbanor. Man kan också roa sig med t.ex. hoppkuddar, många olika trampoliner, hästridning,minigolf,kanotturer, skytte, klätterställningar eller en stund på den stora lekplatsen. Och så bjuder Fårup framför allt på trivsel och äkta skogsstämning!

Nyhet 2020 –Saven

Lysande utsikter för 2020! Här kommer Fårups bästa nyhet hittills: Vi kommer att få en helt ny åkattraktion för hela familjen på Fårup Sommerland! Den nya attraktionen heter Savenoch blir parkens högsta på hela 24 meter.Saven är den enda attraktionen i Danmarksom kör både framåt och bakåt. Trots att den är fartfylld och körbåde framåt och bakåt passar den ändå för hela familjen då den är tillåten för fartglada gäster från 95 cm.

Danmarks största vattenland

I Fårup hittar man också Danmarks största uppvärmda Aquapark –vattnet i Böljebassängenär uppvärmt till 27 grader. I Aquaparken kan hela familjen susa fram på Surfhill, plaska i de vilda vågorna i Böljebassängen eller åka tillsammans i jättebadringarna i Vattenormen. Man kan också prova Vattenkanonen, som är världens första utomhusvattenrutschkana med fritt fall och två loopar.

När vattenplaskandet är över och håret har torkat kan man lugna sinnena i 4D-biografen, dåsa i skuggan av träden, eller trolla fram något gott att äta på det stora grilla-själv-området där Webergrillarna står redo –helt gratis.

På Fårups restauranger kan hela familjen hitta sina favoriter –både i läckra bufférestauranger och på parkens många andra matställen. Tänker man ekologiskt så kan man prova den 100 % ekologiska restaurangen Skogens Pasta –Ekologisk restaurang.

Bo mitt i Danmarks roligaste skog

Vem drömmer inte om att vakna mitt i parken med en fantastisk utsikt över havet, Orkanen och Falken –redo för härliga upplevelser? Fårup Sommarlands eget hotell –Hotell Fårup –är ett 4-stjärnigt familjehotell på temat äkta fårupsk skogsstämning, som inbjuder till trivsel, lek och avslappning för hela familjen.

Om man ”bara” är gäst i parken är man mer än välkommen att kika förbi hotellet för att uppleva den trivsamma och lugna atmosfären. Hotellets restaurang är förstås öppen för både park-och hotellgäster.

Ridturer i naturen

Fårup har 35 islandshästar som gästerna kan prova inne i parken eller ta en skön ridturpå i naturen i skogen och terrängen omkring Fårup. Vi erbjuder olika typer av ridturer som passar för både erfarna och oerfarna ryttare. Våra små gäster har möjlighet att ta en ridtur i skogen med någon som leder hästen.

Fårups islandshästar är lugna, pålitliga och vana vid barn så alla får en rolig upplevelse oavsett tidigare erfarenhet. Alla turer leds av en erfaren guide som är väl bekant med både hästarna och området kring Fårup.

Upplevelser av internationell klass!

Fårup Sommerland startade 1975 och firade 40-årsjubileum under 2015. Nöjesparken besöks av ca 600000 gäster varje år. Fårup Sommerland har en kundnöjdhet på hela 99 procent och har under årens lopp vunnit många priser. Bland annat har parken utsetts till topp 3 bland Europas bästa nöjesparker fyra år i rad (Kirmes, 2015, 2016, 2017 och 2018), till topp 3 i världen för bästa service (IAAPA, 2015) och till Nordens bästa sommarland, senast 2018.

Var ligger Fårup Sommerland?

Fårup Sommerland ligger på norra Jylland och det är lätt att ta sig hit på flera olika sätt. Vilket håll ni än väljer, färgan via Varberg-Grenå, Göteborg-Fredrikshamn, Helsingborg-Helsingör eller om ni kör via Öresundsbron, så är Fårup Sommerland enkelt att köra till med bil.
Fårup Sommerland har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré, värde 290 DKK! Du sparar drygt 400 svenska kronor!

  • Erbjudandet gäller barn till och med 11 år.
  • Erbjudandet gäller inte i kombination med andra rabatter, erbjudanden, 2-dagarsbiljett eller säsongskort.
  • För gratis entré för ett barn krävs minimum en betalande vuxen med ett Barnsemesterkort.
  • Erbjudandet gäller valfri dag under säsongen 2020.

Så här gör du:

Visa upp ditt Bansemesterkort i entrén innan ni betalar för att ta del av erbjudandet.

OBS! Visa Barnsemesterkortet INNAN ni betalar entrén och berätta att du vill utnyttja förmånen. Det går inte att komma i efterhand och visa upp kortet.

Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons
Populära erbjudanden
500 kr ytterligare rabatt på Allincs redan låga All inclusive priser
10% rabatt på alla Carpe Adventures familjeäventyr
Fri saft hela dagen + en gratis sandmålning till familjens barn
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Kungsberget
Gästrikland
Nordens Ark
Bohuslän
BonBon-Land
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se