Annons
Rabatter och erbjudanden

Gripsholms Bed & Breakfast i Mariefred: Gratis logi och frukostbuffé för barn under 18 år

Vackert beläget i närheten av Mälaren och Gripsholms Slott. Här finns familjerum med upp till 4 bäddar. I det gemensamma köket kan mat lagas för den som önskar och i trädgården går det bra att grilla om du själv står för kol och tändvätska.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Gripsholms Bed & Breakfast i Mariefred

Gripsholms Bed & Breakfast i Mariefred

Inom gångavstånd finns badplats och Mariefreds centrum. Husdjur är tillåtna mot ett tillägg på 325 kr. Gemensam dusch och toalett. Frotté och lakan ingår på alla rum. Alla rum har handfat samt TV.

I priserna ingår också en välsmakande frukostbuffé på Sveriges äldsta värdshus Gripsholms värdshus samt en spännande barnbok. Gripsholms Värdshus ligger 5-10 minuters promenad bort. Perfekt efter en god natts sömn på Gripsholms Bed & Breakfast!

I Mariefred finns mycket kul att hitta på både för stora och små. Åka ångtåg, besöka Gripsholms Slott, vandra på Sörmlandsleden och shoppa i små butiker är bara några av de saker som Mariefred erbjuder.

Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du gratis logi och frukostbuffé för barn under 18 år. För varje betalande vuxen sover ett barn gratis. Pris från 975 kr för två vuxna.

  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2021.

Så här gör du:

Ange att du har Barnsemesterkortet när du bokar samt visa upp det innan du betalar för att ta del av erbjudandet.

OBS! Visa Barnsemesterkortet INNAN ni betalar och berätta att du vill utnyttja förmånen. Det går inte att komma i efterhand och visa upp kortet.

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se