Annons
Rabatter och erbjudanden

Happydays: Upp till 300:- rabatt per person på utvalda familjevänliga semestrar!

Happydays är ett danskt reseföretag som har specialiserat sig på bilsemester i Europa. Välj mellan massor av barnvänliga semestrar på de bästa hotellen, med garanti för hög service från början till slut.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Happydays

Bilsemester med frihet för familjen

Happydays etablerades 2004 och är ett danskt reseföretag som har specialiserat sig på bilsemester i Europa. Vi har fokus på barnfamiljer och på alla som älskar semester med friheten att uppleva spännande destinationer på egen hand. Hos oss kan du välja mellan massor av barnvänliga semestrar på de bästa hotellen, med garanti för hög service från början till slut.

Sommarsemester söderut

Under sommaren är det många som väljer att resa till varmare breddgrader och här kan du se alla våra sköna  sommarsemestrar. På flera av våra hotell kan du dessutom ta med barn gratis och välja semester med all inclusive.

Barnens favorit = badsemester

Det finns inget som barnen älskar mer än att bada på semestern! Kolla in alla våra hotell med pool och semestrar där temat helt enkelt är badsemester, vilket innebär att hotellet ligger nära havet, en badsjö eller helt enkelt har ett eget badland.

Kvalitetstid tillsammans

Att resa med familjen är roligt! Det krävs lite planering, men en bilsemester ger en härlig frihetskänsla med chans för stopp längs vägen där man kan uppleva sevärdheter, äta gott och kanske passa på att besöka en nöjespark. Oavsett om det är den lilla familjen eller storfamiljen med många barn som reser, så finns det många hotell att välja mellan hos Happydays. Passa på att res bort under skolornas lov, på  sportlovet finns det många möjligheter – med eller utan skidor, och då väntar roliga aktiviteter, ibland på hotell med egen barnklubb.

Vi ses på Facebook!

Lär känna semesterfabriken bakom kulissen och få massor av restips, tävlingar och inspiration till allt möjligt mellan himmel och jord på www.facebook.com/Happydays.nu.

Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med barnsemesterkortet får du upp till 300:- rabatt per person på utvalda familjevänliga semestrar!

Logga in för att se aktuella erbjudanden: www.happydays.nu/se/reskod/barnsemester

  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2021.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »

Välkommen att boka en barnvänlig semester hos Happydays!

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se