Annons
Rabatter och erbjudanden

Incoming Center of Scandinavia AB: 10% rabatt på hyran

Att hyra en stuga i Sverige är något alldeles unikt, trevligt och familjärt. En privatägd stuga ger er familj chansen att ta del av någon annans smultronställe. Vad som passar er är helt upp till era drömmar och önskemål.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Incomings Center of Scandinavia

Stugförmedling i Sverige när den är som allra bäst. 

Att hyra en stuga i Sverige är något alldeles unikt, trevligt och familjärt. En privatägd stuga ger er familj chansen att ta del av någon annans smultronställe. Vad som passar er är helt upp till era drömmar och önskemål. En stuga ligger generellt väldigt idylliskt med närhet till Sveriges natur, vattendrag, aktiviteter och mängder med barnvänliga nöjen. Ni bokar enkelt er stuga i Sverige via vår hemsida: sverigestugor.eu

Interhome
 
Interhome
 
Interhome
 
Interhome
 
Interhome
 
Interhome
 

Våra boenden för barnfamiljer

Med vår användarvänliga sökmotor så kan du välja vart i Sverige stugan skall ligga, när den skall vara ledig och för hur många sängplatser er familj behöver. Vi har även avancerade sökmöjligheter för att ytterligare specificera vad stugan skall innehålla för att matcha era behov. Dessutom har vi delat in alla våra boenden i kategorier så du kan söka på just er kategori av stugor. Allt från stugor med strandtomt till stugor för familjer med hund.

Har ni frågor eller föredrar personlig kontakt så är ni alltid välkommen att maila eller ring oss. Vi hjälper gärna till i er jakt på det perfekta smultronstället som passar just er familj.

Här hittar ni våra kontaktuppgifter: https://sverigestugor.eu/Kontakta-oss

Om vår stugförmedling

Vi som driver Incoming Center of Scandinavia AB är en trevlig liten familj bosatta i Härnösand. Vi fokuserar endast på den svenska stugmarknaden och är riktigt duktiga på vårt område. Vi kan varken skryta över att vi är världsledande eller störst, däremot är vi väldigt mån om våra kunder. Vi tror på kundrelationer och vill göra ett så bra arbete som möjligt för både våra hyresgäster och hyresvärdar. Kika gärna på våra omdömen på t.ex. facebook så ser ni att vi är en av de absolut mest omtyckta i branschen.

Läs mer om oss: https://sverigestugor.eu/om-oss

Trygghet för dig

Vi har arbetat med stugförmedling ända sedan 2001 och vet att trygghet är en viktig faktor för alla parter. För att alla skall känna sig trygga så ingår båda parter ett juridiskt bindande avtal för att säkerhetsställa att allt går rätt. Tack vare det så kan ni vara säker på att ni får vad som utlovas och hyresvärden kan vara säker på att stugan eller huset återlämnas i gott skick.

Vi erbjuder även vårt trygghetsskydd. Får ni förhinder på grund av sjukdom eller om olyckan är framme så får ni pengar tillbaka för den stuga ni hyrt hos oss. Detta är extra skönt för er som hyr boendet med god framförhållning.

Erbjudande till er med Barnsemesterkortet

Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hyran när ni bokar ert boende hos Incoming Center of Scandinavia AB. Erbjudandet går även att kombinera med våra väldigt förmånliga Sista Minuten erbjudanden, vilket kan ge er upp till 50% rabatt!

OBS! Använd rabattkoden nedan då ni gör er bokning, rabattkoden är unik och avdraget görs manuellt innan ni betalar.

Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hyran när ni bokar ert boende hos Incoming Center of Scandinavia AB. Erbjudandet går även att kombinera med våra väldigt förmånliga Sista Minuten erbjudanden, vilket kan ge er upp till 50% rabatt!

  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2021.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se