Annons
Rabatter och erbjudanden

Kreativum: Med Barnsemesterkortet får hela ert sällskap 20% på entrén!

Kreativum är ett Science Center i Karlshamn fullt med upptäckter för stora och små både ute och inne! Lek, lär och upptäck på deras 3268 kvadratmeter och de över 170 upptäckarstationerna.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor
KreativumKreativumKreativumKreativum

Välkommen till Kreativum Science Center - ett perfekt besöksmål för hela familjen, året runt. Upptäck, upplev och ha roligt tillsammans i ett fantastiskt hus fyllt med upptäckarglädje och aha-upplevelser.

På Kreativum hittar du över 170 upptäckarstationer på deras 3268 kvadratmeter. Besök till exempel deras nya rymdutställning som öppnade hösten 2019, se hur stjärnbilderna ser ut på himlen, upplev hur det känns att krocka i 7 km/h. Du kan också testa på hur det är att gå på plankan, fast i en virtuell verklighet. Tävla mot varandra i målvaktsspelet - vem kan fånga flest bollar? För att hinna ta sig tid att upptäcka allt roligt på Kreativum, är en rekommendation att avsätta minst 4 timmar, men helst en heldag.

Kreapark

Om du besöker Kreativum under sommarhalvåret, är Kreapark öppet. Ha roligt tillsammans i deras utomhuspark, beläget på en grönskande ö och halvö i Mieån på baksidan av Kreativum. Här finns fontäner som du kan springa in i och en flotte som du med hjälp av ett rep kan dra dig fram genom vattnet. Det finns även en tunnel där du kan krypa över vattnet. Klura över Arkimedes skruv, testa din balans i Inte-röra-marken-banan eller prova på att gunga med en kompis i resonansgungan och upptäck hur ni båda påverkar varandras fart.

Det första du möts av är ett Viggenplan som du kan provsitta, du kan också ta del av flera olika energistationer. Solens kraft, olika färgers förmåga att ta åt sig solstrålarna och vattenkraft kan du experimentera med. Vill du hellre blåsa såpbubblor går det bra! Båten Pelle är en perfekt plats för picknick, eller glasspaus.

Handikappanpassat: Ledsagare betalar ingen entré till Kreativum. Det är lätt att komma in och ta sig runt i rullstol eller med barnvagn och det finns hiss mellan planen. Handikapptoaletter finns på båda planen, skötrum på nedre plan. 

Kreativum Science Center har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet Med Barnsemesterkortet får hela ert sällskap 20% på entrén! Ordinarie entrépris är 125 kronor per person. Entrépris med Barnsemesterkortet är 100 kronor per person. Barn upp till 6 år går in gratis.

  • Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2020.

Så här gör du:

Visa upp ditt Barnsemesterkort när du betalar i entrékassan. Ett kort gäller för hela sällskapet (ingen begränsning på antal personer i sällskapet).

OBS! Visa Barnsemesterkortet direkt när du betalar i entrén och berätta att du vill utnyttja förmånen. Det går inte att komma i efterhand och visa upp kortet.

Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons
Populära erbjudanden
50% rabatt på minigolf på Mälarhusens stugby
10% rabatt på alla Carpe Adventures familjeäventyr
15% rabatt på barnkalas med Laserdome
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Skistar Åre
Jämtland
Experimentarium
Danmark
Borås Djurpark
Västergötland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies