Annons
Rabatter och erbjudanden

KronoCamping Saxnäs: 20% rabatt på boendepriset om ni bokar minst en veckas camping eller stuga i v.19-26 och/eller v.34-38.

KronoCamping Saxnäs ligger strax norr om Ölandsbron.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor
KronoCamping SaxnäsKronoCamping SaxnäsKronoCamping SaxnäsKronoCamping SaxnäsKronoCamping Saxnäs

Många barnfamiljer väljer varje år att semestra på KronoCamping Saxnäs på Öland.

Läget är toppen, det ligger precis strax norr om Ölandsbron. Invid Kalmarsund, nära till alla sevärdheter som Öland har att bjuda på, men också nära till sommarstaden Kalmar som Du enkelt når med bil på ca 15 minuter.

Här finns en camping-& stugmiljö där hela familjen trivs. De har gott om generöst tilltagna campingtomter, alltifrån tomter utan el till tomter med el, kabel-TV samt egen v/a-anslutning. Servicebyggnaderna är givetvis moderna och uppvärmda.

Stugbyn består av 29 moderna par-& enkelstugor för självhushåll samt 14 villavagnar.

Härligt poolområde!

På det stora poolområdet som de döpt till SydPoolen finns en 25-metersbassäng samt en barnpool. Här ligger också en Poolbaren med à la Carte, dagens rätt och massor med glass och fika. Fullständiga rättigheter.

Poolerna drivs numera med havsvatten p g a rådande grundvatten-förhållanden på Öland, vilket uppskattas mycket av gästerna. Ja, man spolar också alla toaletter på anläggningen med havsvatten -allt i miljöns tecken.

Roliga aktiviteter

På Saxnäs är det fullt av aktiviteter för hela familjen under sommaren! Förutom sol och bad från deras JetFloat® vid strandeneller i SydPoolen, finns  t ex Saxnäs Kidz för de mindre och Strandhyddan för de lite större, inkluderat oss vuxna som gillar vattenaktiviteter och”strandhäng”. Dessutom erbjuds clownshower, eventdagar, danskvällar, cirkus, City Smartgolf, fotbollsgolf, vedbastu, fotboll & beachvolley,agilitybana, stort separat hundbad, BMX-bana, Multiarena och mycket, mycket mer!

På gångavstånd ligger Saxnäs Golfs 18 hål. För den hästintresserade är det inte långt till Aledals Ridcenter och i närheten ligger Ölands Djur-& Nöjespark.

Kolla gärna med anläggningen angående aktuellt program och utbud av aktiviteter om Du bokar för-eller eftersäsong.


KronoCamping Saxnäs har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får ni 20% rabatt på boendepriset om ni bokar minst en veckas camping eller stuga i v.19-26 och/eller v.34-38.

  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2021.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se