Annons
Rabatter och erbjudanden

Landvetter Airport Hotell, Borås Djurpark (och kanske Liseberg)

Två hotellövernattningar med frukost och entré till Borås Djurpark för 2 vuxna och 2 barn (max 12 år) för 2987 kr. Ordinarie pris 6167 kr.

Upplev Afrikas djurvärld på Borås Djurpark. På savannen betar zebror, giraffer, noshörningar och elefanter. Lejonen, geparderna och aporna väntar runt hörnet. Boka sen själv ett besök på Liseberg om ni vill. (ev. bokning på Liseberg görs på egen hand pga. nuv. ”Covid-19 bokningsupplägg” som Liseberg har.)

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Landvetter Airport Hotell och Borås Djurpark

Upplev Göteborg och Borås Djurpark till ett oslagbart pris! Kombinera en äventyrlig dag i Göteborg med en spännande dag bland Afrikas djurvärld.

Landvetter Airport Hotel

Ni bor på härliga Landvetter Airport Hotel som ligger mittemellan Liseberg och Borås Djurpark. Här parkerar ni gratis precis utanför hotellentrén.

Med Barnsemesterkortet får du två hotellövernattningar med frukost och dagsentré till Borås Djurpark för 2 vuxna och 2 barn (max 12 år) (två rum med en 140 cm säng/natt)för 2987 kr. Ordinarie pris 6167 kr.

Erbjudandet gäller alla dagar 12/6 till 15/8 samt alla helger 1/6-30/9 2021.

 

031 - 977 550

Liseberg och Landvetter Airport Hotell har egna sidor här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du två hotellövernattningar med frukost och dagsentré till Borås Djurpark för 2 vuxna och 2 barn (max 12 år) (två rum med en 140 cm säng/natt) för 2987 kr. Ordinarie pris 6167 kr.

  • Erbjudandet gäller alla dagar 12/6 till 15/8 samt alla helger 1/6-30/9 2021.
  • Erbjudandet är giltigt till och med 2021-09-30.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se