Annons
Rabatter och erbjudanden

Legoland Billund: Fri entré för ett barn per familj

I LEGOLAND® är allt fantastiskt för små och stora mästerbyggare! Ta med barnen och upplev vilda västern, pirater, sjörövare, riddare med mera.

Få den ultimata LEGOLAND®-upplevelsen med ett skratt i någon av parkens berg-och dalbanor, eller se världsberömda byggnader och platser i det mysiga Miniland.

Upptäck årets nyheter, THE LEGO® MOVIE ™ World, där Emmet och Lucy tar dig med på ett nervkittlande uppdrag.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Legoland

Legoland ®
Legoland ®

I LEGOLAND® är allt fantastiskt för små och stora mästerbyggare! Upptäck årets nyheter, THE LEGO® MOVIE ™ World, där Emmet och Lucy tar dig med på ett nervkittlande uppdrag i en värld utan regler och onda idéer.

Du sugs in i LEGO® MOVIE ™ -universumet med alla dina sinnen när du svävar framför en jätteduk i Skandinaviens första attraktion i sitt slag i LEGO® MOVIE ™ Masters of Flight.

Bekämpa DUPLO®-invasionen i den interaktiva attktionen Apocalypseburg Sky Riders. Här hissas du 14 meter upp i luften i ditt eget plan som du kan flyga upp och ner, röra loopar och rotera i 360 grader.

Känn suset i magen i det regnbågsfärgade tornet Unikitty’s Disco Drop eller  lek i det stora rymdskeppet som är utformat som en stor lekplats.

Få den ultimata LEGOLAND®-upplevelsen med ett skratt i alla våra berg-och dalbanor, eller se världsberömda byggnader och platser i det mysiga Miniland.

Emmet, Lucy och alla mästerbyggare väntar på dig i LEGOLAND!

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. © 2020 The LEGO Group. All rights reserved. (s21).


LEGOLAND® Billund har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får 1 barn GRATIS entré! Värde 399 DKK!

  • Erbjudandet gäller endagsbiljett.
  • Erbjudandet gäller för en entré för ett barn (3-12 år). Max ett barn per familj och biljetten är enbart giltig på inköpsdagen.
  • Erbjudandet gäller inte i kombination med andra erbjudanden exempelvis familjebiljetter, biljetter köpta i förhand (inklusive onlinebiljetter), fribiljetter och andra rabatter. Kan inte bytas till kontanter eller ändras till annan typ av biljett.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2021.

Så här gör du:

Köp familjens entrébiljetter till ordinarie pris i biljetthuset på LEGOLAND Billund och visa samtidigt ditt Barnsemesterkort så får du en fribiljett för ett barn.

OBS! Erbjudandet kan ENDAST lösas in i biljetthuset på LEGOLAND Billund när man samtidigt köper en vuxenbiljett till ordinarie pris. Visa Barnsemesterkortet INNAN ni betalar entrén och berätta att du vill utnyttja förmånen. Det går inte att komma i efterhand och visa upp kortet.

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se