Annons
Rabatter och erbjudanden

Nordsøen Oceanarium: Du får 20% rabatt på entrén för upp till fem personer!

Havet kan vara både mystiskt och spännande. Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan ni komma nära inpå allt som lever under ytan.

Nordsøen Oceanarium är Nordeuropas största akvarium med upplevelser både inom- och utomhus för hela familjen!

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor
Nordsøen OceanariumNordsøen OceanariumNordsøen OceanariumNordsøen OceanariumNordsøen OceanariumNordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium är Nordeuropas största akvarium med upplevelser både inom- och utomhus för hela familjen!

Havet kan vara både mystiskt och spännande. Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan ni komma nära inpå allt som lever under ytan. Det gigantiska oceanariet innehåller 6 miljoner lite havsvatten och mycker mycket mer...

Följ med på en spännande resa under havsytan och träffa på hajar, klumpfisk och andra havsdjur. Här kommer du riktigt nära havets giganter, får skumstänk i ansiktet och kan klappa en sjöstjärna på ryggen.

Upplev den besynnerliga klumpfisken och tusentals stimfiskar i det 4,5 miljoner liter stora akvariumet och ta upplevelsen i egna händer vid klappbassängen.  Följ med på en resa i havet och upplev allt från det minsta plankton till de största rovdjuren – och alt däremellan. Välkommen till Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas största akvarium!

Få ögonkontakt med en lekfull säl!

Träffa Danmarks största rovdjur helt nära inpå i den stora utomhusanläggningen. I undervattenstunneln kan du se de nyfikna sälarnas eleganta och snabba färd i vattnet. Sälarna matas 2 gånger om dagen och du kan vara med på första parkett!

Under bar himmel

Släpp lös ungarna på det 6000 m2 stora utomhusområdet. Känn på väder och vind ombord på fiskbåten Ship O’hoy, tävla med familien i att fånga krabbor eller utforska Valforskarhuset där du lär dig en massa om valarna från vår del av världen.

Se skelett från olika valarter, bland annat ett 18 meter långt sillvalsskelett. Mys och lek vid det nya, härliga parkområdet, ”Ved Fyret” med ljudet av det porlande vattnet från Emmersbækken, som ringlar sig genom området i bakgrunden.  Njut av din lunch i ett av de nya vindskydden med bord och bänkar.

En smakbit av Nordsjön

Caféerna inne och ute (högsäsong) serverar utsökta, enkla fiskrätter, varierade av årstidens fisk och råvaror – friskfångat, nyttigt och hållbart! Du kan naturligtvis också ta med  din egen matsäck.

Titta in i souvenirbutiken och köp ett minne med dig hem, från en fantastisk dag.


Det Oceanarium har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt på entrén för upp till fem personer!

  • Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
  • Erbjudandet är giltigt till och med 0000-00-00.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du förköpa biljetter via webben och ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se