Annons
Rabatter och erbjudanden

Sommarland Själland: 20% rabatt på boende i Sommarland Själlands familjestugor

Sommarland Själland är ett danskt sommarland på Själland, ca 2 timmar med bil från Skåne. Här finns det både vattenland, motoraktiviteter, karuseller, klätterbana och annat roligt.

Sommarland Själland sätter hela familjen i rörelse, här kan hela familjen vara aktiva tillsammans och hitta på massor skoj!

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Sommarland Själlands stugor

Sommarland Själland
Sommarland Själland
Sommarland Själland
Sommarland Själland
Sommarland Själland
Sommarland Själland
Sommarland Själland

Sommarland Själland sätter hela familjen i rörelse, här kan hela familjen vara aktiva tillsammans och hitta på massor skoj!

Testa bland annat vattenland, motoraktiviteter, karuseller, klätterbana och annat roligt.

Racerland Här finn go-karts, Trafic Jam och rutschbana med loop.

Cowboystaden Här kan man bland annat gräva efter äkta 24 karats guld och snirkla sig över och under laserstrålarna i laserbanan Guldboksen. Stiga till väders i Totempålen och dropptornet och skjuta sig till sherifftiteln i 3D Westernbiofragen. Baka bröd vid indianernas eld och prova de mekaniska hästarna för de minsta.

Badlandet "Blå lagunen" Pooler med vattenrutschkanor i olika höjder och längder, den vildaste rutschknan har ett fritt fall på 17 meter! Det finns även bad och små pytterutschkanor för de yngsta barnen.

Amazonas En "värld" där man åker flotte genom Amazonas utmanande djungel. Ta er förbi hinder, svinga i lianer och åk timmerflotte!

Lek för de yngsta: Det finns ett område som kallas "Minilekland" där de små kan roa sig med snälla karuseller, elbilar m m.

Aktiv familjedag: Prova klätterbanan Klatrefidusen tillsammans, kasta er ut i jungelstigens lianer och gör vilda tricks på trampoliner och hoppkuddar.

Boende på Sommarland Själland

På Sommarland Själland finns olika möjligheter för dig och din familj att övernatta i någon av de tre sorternas stugor - Stora stugor,familjestugor och hobbit-skydd.

De stora stugorna är ca. 50 m2 och innehåller ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med en våningssäng och ett loft med madrasser. Det finns ett mindre badrum och kök-matsal med matbord och soffgrupp.

Familjestugorna är ca. 30 m2 och innehåller ett kök / familjerum med pentry ett mindre badrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med en våningssäng och ett loft med två bäddar.

I Sommarland Själlands hobbit-skydd kommer familjennära på varandra i simple living. Skyddet har plats för 2 vuxna och 2 mindre barn. Sängen är 190 cm bred och 200 cm lång och det finns plats för packning under sängen. Det finns bänkar i förrummet samt ett utdragsbord för en liten matplats.

En film säger mer än tusen ord

Sommarland Själland har en egen YouTube-kanal med fleratalet videos, kika in den och se hur det ser ut i parken och i hytterna (stugorna).

Sommarland Själland har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt på boende i Sommarland Själlands familjestugor!

  • Sommarland Själland öppnar för säsongen den 16 maj och stänger den 13 september.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2020.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Här är det bäst väder under din semester! Vår väderguide hjälper dig hitta perfekta resmål året om.
I många länder finns det härliga vattenparker, djurparker och annat roligt.
Billiga resor hittar du enklast med hjälp av jämförelsesajter. Bland annat hos oss!
Annons
Populära erbjudanden
10% rabatt på valfritt Lekogram
Fri entré för ett barn per familj på SEA LIFE Helsinki
15% rabatt på barnkalas med Laserdome
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Orsa Grönklitt
Dalarna
Barnens Gård
Blekinge
Djurs Sommerland
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se