Annons
Rabatter och erbjudanden

TT-Line: 15 % rabatt på Travemündelinjen och 10 % rabatt på Rostock-, Klaipeda- och Swinoujscielinjen

TT-Line tar dig, familjen och bilen utan omvägar från Trelleborg till Travemünde och Rostock i Tyskland. Ni kan även resa med TT-Line till Swinoujscie i Polen och Klaipeda i Litauen.

Logga in för att ta del av erbjudandet

Instruktioner om hur detta erbjudande nyttjas visas för inloggade medlemmar som har ett aktivt Barnsemesterkort

Logga in Bokning och villkor

Pålitligt, prisvärt, bekvämt!  Med upp till 17 avgångar dagligen –

… trafikerar TT-Lines Östersjön dygnet runt. Res dagavgång och unna dig trevlig shopping och god mat ombord eller välj nattavgång med en skön natts sömn i våra bekväma hytter.

TT-Line

Från Trelleborg i södra Skåne kan du ta båten över till kontinenten och tillbaka. Välj en av våra 4 hamnar Travemünde, Rostock i Tyskland, Świnoujście i Polen och Klaipeda i Litauen och njut av en skön överfart. Ta helt enkelt den smartaste vägen och boka med TT-Line så sparar du pengar att skämma bort dig med under resan!

Erbjudandet

Du som har Barnsemesterkort får 15 % rabatt på Travemündelinjen och på Rostock-Świnoujście och Klaipeda-linjen får du 10 % rabatt. Rabatten gäller på ordinarie priser Smart- och Flexbiljetter och hytter. Rabatten gäller inte måltider och kan inte kombineras med paketresor, rabatter eller andra erbjudanden.


TT-Line har en egen sida här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Bokning och villkor

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet:

Du som har Barnsemesterkort får 15 % rabatt på Travemündelinjen och på Rostock-Świnoujście och Klaipeda-linjen får du 10 % rabatt till och med hela 2021.

  • Rabatten gäller på ordinarie priser Smart- och Flexbiljetter och hytter.
  • Rabatten gäller inte måltider och kan inte kombineras med paketresor, rabatter eller andra erbjudanden.
  • Erbjudandet är giltigt säsongen 2021.

Så här gör du:

För att erhålla rabatten måste du ange den rabattkod som visas här för inloggade medlemmar som har ett giltigt Barnsemesterkort.

Logga in »
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se