allergiläger på Solvikscamping
Annons
Reseberättelse:

allergiläger på Solvikscamping

(sverige, Smögen)

Jag läste om ett allergiläger för barnfamiljer från dalarna i tidningen allergia och anmälde vår familj. Vår 11åriga dotter är lite pollen allergisk och vår 6åriga son är pollen, gräs, djur, lite mat allergisk och laktorintolerant och astmatiker så det skulle nog passa oss bra. Det passade oss perfekt, en helt underbar vecka på Solviks camping i Smögen. Stugorna var i minsta lagret så vi var glada att solen sken hela veckan. Det var 11 andra barnfamiljer så barnen fick kompisar på en gång och hade jättekul. I Havets hus i lysekil kunde man kolla på undervattens världen och vara med på krabbfiske - som är ett måste när man är i Smögen. Ungarna hade tävling om störst, minst, flest. Dalarnas allergiförening ordnade olika aktiviteter nästan varje dag, det var stenmålning, badhusbesök, havetshus, femkamp, picknick på klipporna, Liseberg, speed boat både vi vuxna och ungarna uppskattad detta jättemycket. Badhuset Tumlaren var ett jättemysigt badhus som föreningen hyrde en kväll, vi föräldrar tog det lugnt i bubbelpoolen och ungarna plaskade och lekte i bassängen. Det var väldigt kul och givande att träffa andra familjer med astma och allergibarn. till och med min man som var väldigt negativ till detta läger från början tyckte det var bra och om en vecka bär det av igen, samma läger i år igen, det ska bli jättekul.
 
 
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se