vi blev utvald till testfamil :)
Annons
Reseberättelse:

vi blev utvald till testfamil :)

(sverige, ölands djurpark)

Vilken överraskning,vi får åka till ölands djurpark. När jag upptäckte mailet så log nog hela jag. Jag har aldrig vunnit något men nu så skulle vi bli testfamilj... barnen skrattade när jag berättade det.
-Jippi sa Max.
-Får vi! sa Molly
 
När vi kom fram så fick vi stå i kö men inte så länge tack och lov. Vi började att gå runt och tittade på djuren, barnen tyckte att ormar och krokodilerna var häftiga. Vidare så tog vi oss igenom aporna, bjönar, getter(m där ville inte molly och max gå in). Lejonen sa Max hela tiden- var är de? men när vi äntligen kom fram dit så låg de inne i en byggnad (ej stor) m mörka fönster så de såg vi inte så bra. Max blev besviken, men vid tigrarna så fick vi en stor show, en tiger ville visa upp sig och spatserade runt. Lade sig ner för att dricka i vattnet mm.
Dinosarielandet var kul. De stora jätte figurerna m namn nere vid (som jag knappt kan uttala) var mkt uppskattade av de båda. De sprang runt och lekte länge. Vi passade på och fika vid babianerna som lekte med varandra.
 
Vid nöjesfältet for vi runt och Molly och Max älskade att åka masken (liten bergochdal barna) vi provade även spöktåget. Där inne sa de inte ett knyst m när vi kom ut sa Max - det var läskigt och Moilly ville åka mera...
Vi tog ett avbrott i allt åkande för att titta på cirkus, 45 min m jonglering och cykel...eld numret var mest häftigt. Det räker m en titt.
Barnen provade nog de flesta karuseller (inte de fart fyllda,de som kastade runt folk) och de var nöjda. Vi hade turen att det inte var så mkt folk,  köerna blir inte så långa. Jag provade stora berg barnan, lite ranglig m det fick man blunda för, Molly följde m och när vi kom ner sa hon
-jag blev nästan åksjuk!:) m hon kunde tänka sig att åka mera.

vi avslutade m att gå och bada, pirat island tyckte vi inte var värt de pengar som man annars måste lägga på entre biljettern för att få tillträde till. Det var kallt i bassängerna, kanske barnen ska vara större eller mer älska vatten. Molly och Max nöjde sig mkt väl m de pooler som alla kan bade i. De var även lite varmare.
 
Vi avslutade dagen m att åka lite till karuseller.
Jag (vi) har haft en toppen dag, blivit bra bemött av personalen och de har varit villig att hjälpa när vi frågade om hjälp. Parken i helhet är bra, lite sliten men vi fick en toppen dag. Barnen vill gärna åka dit igen. Vi har hört så mkt dåligt om ölands djurpark, dyr mat och unket men nej vi fick det bra. Tur? vem vet. Priset skulle jag kuna tycka om, 240kr/ 300kr om du vill ha m pirat badet. Det är mkt att lägga ut m i andra parker får man köpa till åkband så man kommer ändå upp i de summorna.
För att sluta detta så, vi rekomenderar det, ta gärna m egen mat (spar de pengarna) det finna gott om ställen och äta vid.
Badkläder för badlandet.


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se