Skånes Djurpark och Röstånga camping & Bad
Annons
Reseberättelse:

Skånes Djurpark och Röstånga camping & Bad

(Sverige, Skåne, Höör, Skånes Djurpark)

Urmysig camping

Statyer?

Vi åkte på minisemester till Skånes Djurpark. Det kan jag verkligen rekommendera.
Eftersom vi inte visste hur vädret skulle bli så valde vi att bo i en campingstuga.
Röstånga camping är toppenbra. Den är välskött .Där är vackert. Barnen håller sig sysselsatta.Trevligare personal får man leta efter.
 
Mitt i högsäsongen kostade det 700 att hyra stugan men då ingick inträde till Skånes Djurpark och inträde till ett jättefint bad på campingen.
 
Våra söner (12 och 9) hann varken paddla kanot eller spela minigolf. De älskade poolerna, hoppkuddarna och vattenrutschbanan.
 
Vi kom dit strax efter 12 och hade resten av den dagen till bad. Nästa morgon bad på morgonen och sedan Djurparken.
 
Till nästa gång ska vi ta med oss egen mat så att vi kan ha en lite picknick i parken.
 
I Skånes Djurpark fanns en jattebra tipspromenad. Man fick tänka till och lärde sig massor. Max 9 var lite besviken att han inte fick så mycket som ett klistermärke efteråt när han hade tagit reda på en massa svar men han fick rätta själv och kände sig lite duktig iallafall.
 
Vi såg rödrävar som sattes i burar för att flyttas, björnar som fick mat och hur mycket annat spännande som helst.Varg, Lo, Grävling, Storkar....
 
Efteråt hade man lite ont i fötterna men kände sig helnöjd.
 
 
 
 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se