Tipsar INTE om denna attraktion!!
Annons
Reseberättelse:

Tipsar INTE om denna attraktion!!

(Sverige, Bohuslän?, Lysekil, Havets hus)

Vi åker från Göteborg vid 11 på förmiddagen. Resan till färjan går smidigt, men när man väl är framme vid färjan börjar det. Vi stod i kö i säkert 30 minuter, det kanske är normalt, men med barn i bilen passade det sig inte riktigt.
 
Väl inne i Lysekil har dom skyltat till en parkering för alla som ska till Havets hus. När vi kommer till den får vi reda på att det är 700 meter att gå från parkeringen.  Det var inte direkt rak och fin väg, utan jobbiga backar. Då en syskonvagn med barn väger en del skippade vi den parkeringen och åkte och ställde oss på en förhyrd parkering precis utanför Havets hus.
 
Ja, då var man framme, men det var verkligen inte att bara gå in. 45!! minuter får vi stå i kö, precis intill hamnen. Försök hålla barnen stilla när det är hav i närheten.
 
Väl inne betalar vi 95:- per vuxen och 45:- för barn över 5 år. Helt ok priser tycker vi. Första intrycket var att det var väldigt trångt där inne. Vanlig vagn hade kanske gått bättre, men jag kunde knappt röra mig med min vagn och ändå har jag en smidig syskonvagn (Babytravel).
 
Det finns inga ställen att sitta och fika på, det är lite trist efter den långa väntan.
 
Äntligen är vi framme vid den "stora" tunneln där alla hajar och fiskar simmar ovanför oss. Det var lite häftigt, men nån stor tunnel var det inte.
 
Efter tunneln var det slut. Vi hade alltså gått kanske 20 minuter och då ändå inte stressat.
 
Utgången är direkt skrattretande. Man ska gå ut via resturangen som är jättetrång, återigen har jag svårt att komma fram. Inte heller i fiket finns något ställe där man kan äta medhavd mat.
 
Jag har nog aldrig varit med om något så löjligt som detta besök. Jag kände mig lurad när jag gick därifrån och jag hoppas inte någon mer åker dit och låter sig bli lurad.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se