Rottneros förtjänar ett besök!
Annons
Reseberättelse:

Rottneros förtjänar ett besök!

(Sverige, Värmland, Sunne, Rottneros)

Vi besökte i år för första gången Rottneros och det var verkligen värt besöket.
Rottneros var verkligen en fin blomsterpark och som tvåbarnsförälder blir man glad över att de har tänkt på barnen. Det var lite gungor i början av parken, vilket gjorde att barnen kunde roa sig medan vi vuxna under en längre stund kunde titta på alla fina rabatter och växter.

Vi valde att gå igenom hela parken och vänta med barnens höjdpunkt. Tyvärr hade vi inte badkläder med oss, för det fanns en fin badstrand i parken.

Lekplatsen som sen hägrade var verkligen någonting i hästväg. Ett fint skepp, olika typer av gungor, en fantastiskt uppbyggd klätterbana som inte går att beskriva - den måste upplevas. Det var rutschkanor och "inte-nudda-mark" med tunnlar. Sedan en stor studsmatta, som mina barn kallade för bulan för den tycktes växa upp i marken. Bilarna provade vi inte på, ej heller linbana i gäss. Men de hade fina båtar där man drog sig över med hjälp av ett rep.

Vi tillbringade en heldag i Rottneros och det var det värt. Dock kan jag inte bedöma cafét eftersom vi valde att ha matsäck med oss.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se