Annons
Reseberättelse:

Sverigesemester 2009

(Sverige, Lycksele, Ansia Camping, Ansia Badpark, Lycksele djurpark)

Barnen och jag flög till Lycksele, vi tog in på Ansia Camping för första gången..... Vilket ös. Femåringen var överlycklig kompisar överallt! Vi skulle nog ha kunnat stannat på Campingen. Badparken var också över all förväntan. Spännande alla rusade när sirenen ljöd... alla kastade sig i vattnet (utom 1årige sonen) Nu kommer vågorna! Lill killen var mycket skeptisk medans stora tjejen kastade sig som om hon var ett vattendjur! Lycksele djurpark får också flera plus, mycket trevlig.
 
Men efter 8 dagar på resande fot undrar jag vad har hänt med maten! Vi har besökt badparker och djurparker och Tomteland i Mora och alla ställen vi har besökt har fått höga betyg men en sak har dragit ner helhets intrycket. Varför skall barn bara äta korv, hamburgare, köttbullar och pannkakor. Varför tas det förgivet att dom små inte vill ha något annat. Maten på djurparker och temaparker är ett riktigt lågvattenmärke. Ska man behöva släpa med sig mat för att få lite variation!

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
15% rabatt på entrén på Orsa Rovdjurspark
Fri entré för ett barn per familj på Aalborg Zoo
20% rabatt på logi i Kolarkoja, vid 2 eller fler nätter
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Skistar Sälen
Dalarna
Säfsen
Dalarna
Knuthenborg Safaripark
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se