Testfamilj på Ölands Djurpark.
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Ölands Djurpark.

(Sverige, Ölands djurpark.)

Hemma efter en jättehärlig dag på Ölands Djurpark.
Började med att kolla på djuren, allt uppskattades men mest var för mitt mitt barn att få se på sköldpaddor och att gå in till getterna.
Efter ett tag satte vi oss ner på en gräskulle, åt matsäck och njöt.
Hade besökt parken tidigare och inte varit speciellt nöjd med med den överstekta, överprisiga maten, med långa köer. Så nu med facit i hand, så rekommenderas det varmt att ta med egen mat, djurparken erbjuder mängder av platser att sätta sig på. Perfekt.
Cirkusen var stängd men som komp fick alla besökare tillgång till Pirat Island i ordinare djurparks priset. Bra skött, vettig komp.
Vi tog det lilla tåget som gick runt parken innan vi gick vidare in på Tivolit. Tycker det är bra med lite högre inträdespris och sedan gratis på karusellerna.
Vattenlandet och Pirate Island bjöd på massor av olika möjligheter för alla åldrar. Väl genomtänkt, stort och välgjort.
Sagolandet blev nästa anhalt, mysigt men hade varit skoj om man fortfarande hade kunnat trycka på en knapp för att höra berättelserna vid de olika sagorna.
Dino landet var jätteuppskattat.
Ölands Djurpark erbjuder en mängd olika nöjen för alla åldrar. Perfekt nöjespark där man har svårt att bli besviken.
Personalen var trevlig, tillmötesgående och hjälpsam.
Mitt perfekta tips är; ta med egen mat, det finns underbara platser vid djuren där man kan äta och njuta.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se