Annons
Reseberättelse:

Halloween på Tivoli

(Danmark, Köpenhamn, Tivoli)

Vill börja med att tack för biljetterna vi vann. Annars hade vi nog inte kommit dit. En småregnig och ganska kall fredag i oktober tog vi tåget till Köpenhamn för att gå på Tivoli och njuta av Halloween. Många häxor, pumpor och roliga upptåg såg vi. Vi testade häxans labyrint, njöt av teater, bryggde häxbål och naturligtvis åkte vi massor av karuseller, döm om min förvåning när sonen ville åka allt från barnkarusellerna till "Bergbanan". Allt skulle åka flera gånger. Mormor ville inte åka allt och undrade om en femåring verkligen skulle åka bergbanan, men han skrattade så han kiknade och ville bara he mer mer och mer. Underbart. Kallt var det men vi hade rustat oss med extra kläder så det var bara att "bunka" på sig lite mer. Efter en lång men skön dag tog vi tåget hem igen och somnade nöjda. Så kul och trevligt. Sonen blev så glad när jag berättade att vi vunnit biljetter och att vi skulle på utfärd. Tack för det. Mycket roligare att åka karuseller och njuta av dagen än att städa och tvätta som det säkert blivit annars.
Tack igen.

Av: ()

Hej! Du har väl inte missat tävlingen som ligger ute just nu? Visa »
Annons
 » Tävlingar just nu!
Två stugnätter i valfri stugtyp sommaren 2020
Vinn stugsemester på First Camp Kolmården!
Vinnarlistan »
Populära erbjudanden
20% rabatt på v.19-26 och/eller v.34-38 på KronoCamping Saxnäs
500 kr rabatt vid bokning av paketet "Familjekul vid havet"
20% rabatt för hela familjen på Stinsen Sightseengtåg
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Lycksele Djurpark
Lappland
Liseberg
Göteborg
Ramundberget
Härjedalen
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies